El Vendrell

Caneló de tardor farcit d’ànec del Penedès amb formatge Marvall del restaurant Vell Papiol maridat. Eix
Gastronomia

Els Terra i Taula

Som al Penedès, i més concretament al Baix Penedès, tot i que les fronteres per la enogastronomia són moltes vegades inexistents. Els productes del territori, elaborats per restauradors del territori i combinat amb vins i olis del territori, una fórmula infal·lible

  • Jaume Casañas |
  • 19-10-2015
Fira Santa Teresa. Ajt. El Vendrell
Fira Santa Teresa

Ja té tothom un pelapatates?

Potser el que interessa només és els titulars que és omplir una fira més al preu que sigui i cap a un altre tema

  • Miquel Casellas |
  • 16-10-2015
GEVEN i les Madrigueres. Eix
Les Madrigueres

Al fil del GEVEN i les Madrigueres

Al fil de la projecte del GEVEN el primer que caldria dir al respecte, és que em sembla magnífic, tenir en el territori, a gent que treballi de forma voluntària i altruista, lluitant per la preservació de l'entorn natural del municipi

  • Antonio Garcia Leal |
  • 15-10-2015

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local