SITGES

Per què votar Esquerra-Reagrupament?

ERC-RCAT Sitges 16-05-2011 22:41 Lectures 1075

Arxivat a:

Quan l’empresa és teva no tens horaris, has de ser el primer a obrir i l’últim a tancar. Les vacances quan es pot, el teu negoci és el més important vols el millor per la teva empresa. Que estigui a l´última en tecnologia, en disseny , en les primeres posicions dins el teu sector. Que sigui rendible al màxim possible encara que a vegades saps que s’han de fer coses que poder no et donaran cap benefici, si més no econòmic, però si d’altres satisfaccions. Que els teus treballadors es sentin orgullosos de formar part de l’empresa i que es sentin valorats dins la mateixa. I així es com penso treballar per Sitges, jo i totes les persones que composen la llista d’ Esquerra-Reagrupament.

Perquè Sitges és el meu poble i n’estic molt orgullosa de ser sitgetana, perquè vull que estigui sa econòmicament, vull que sigui modern i rendible i que pensi en els que més ho necessiten. Vull que toqui de peus a terra i sigui realista en les seves actuacions. Vull un Sitges que defensi la nostra identitat, la nostra llengua i la nostra cultura i respectuós amb les nostres tradicions. Perquè pel meu poble vull el millor.

Doncs així penso que s’ha de treballar per Sitges, perquè per mi i tota la llista que compren ERC - RCAT és un orgull i una gran responsabilitat treballar pel nostre poble. Perquè aprofitem experiències personals, formacions professionals i recursos propis únicament i exclusivament en benefici del poble, del nostre poble.

Estem orgullosos de defensar les sigles d’Esquerra, molts som militants , simpatitzants i també gent de Reagrupament. Tenim la sort de comptar amb col·laboradors sense cap relació amb el partit i el que tenim clar és que Sitges és la nostra prioritat, la resta és secundari.

Ja ho veieu.....esforç, treball en equip, col•laboració, generositat,responsabilitat i sobre tot respecte i amor profund per el poble en el que vivim és el que podeu trobar en la nostra candidatura.Si us sentiu identificats amb alguna de les coses que us he explicat, no ho dubteu, feu-nos costat i voteu Esquerra Republicana de Catalunya – Reagrupament Independentista, perquè SOM I FEM SITGES.
En tot cas, no us quedeu a casa, el dia 22 aneu a votar, preneu la paraula, preneu partit, col•laboreu, gaudiu.

Aurora Carbonell i Abella


Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Esquerra Republicana

Informació i opinió sobre la vida municipal

http://www.esquerra.cat/garraf

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament