Constitució

El grup municipal del PSC no complirà recomanacions de l’AMI pel 6 de desembre

El PSC recorda que l’Ajuntament romandrà tancat aquest dia d’acord amb el calendari laboral aprovat

PSC Vilanova 01-12-2016 10:45 Lectures 1044

Els regidors i regidores socialistes del govern de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú són electes al servei de la ciutadania durant els 365 dies a l’any. Per aquest motiu, és habitual que en compliment d'algunes de les seves funcions, aquestes es facin fora de l’horari d’oficines, incloent caps de setmana i festius. En molts casos s’assisteix a actes oficials o institucionals i en altres casos en representació municipal a activitats de la ciutat  i sovint aquestes es realitzen en dies festius al marge del calendari laboral.

No obstant, davant la informació que els electes de Vilanova i la Geltrú treballaran el proper 6 de desembre,  el grup socialista vol puntualitzar que  les recomanacions de l’Associació de Municipis per la Independència només afecten aquells grups polítics que així les acatin i que no són compartides pel grup socialista, que no participa de cap acte ni recomanació d’aquesta associació.

També, volem deixar ben clar que l’Ajuntament romandrà tancat aquest dia d’acord amb el calendari laboral aprovat.

Des del PSC vilanoví es reclama que el dia 6 de desembre permeti fer una reflexió sobre la necessitat de reformar la Constitució en sentit federal evitant la judicialització i reclamant una solució política per resoldre l’encaix de Catalunya.

PSC

PSC Penedès-Garraf

PSC Penedès-Garraf

Informació Municipal i opinió

Ensenyament

Pam! El TDAH té una base genètica!

Jordi Larregola

Els alumnes amb TDAH necessiten un entorn regulat, amb límits. Els costarà seguir-los, es perdran sovint, però la seva absència els descontrola encara més

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No