Política

Retirin qualsevol pancarta partidista de l'Ajuntament perquè no representa a tots els veïns

C's Vilanova 14-11-2017 13:47 Lectures 630
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Eix

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Eix

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú demana que el govern local retiri qualsevol pancarta partidista de la façana de l'ajuntament perquè "no representa tots els veïns", així ho ha manifestat el responsable d'Acció Institucional de la formació taronja a Catalunya, Joan García.

Per al dirigent de Cs dels ajuntaments "no poden usar-se com a eina política d'uns quants". I els ha instat a "dedicar els seus recursos a la gestió de les competències municipals i millorar la vida de tota la ciutadania".

García ha recordat que Ciutadans ha defensat i seguirà defensant la imparcialitat de les institucions i ha assenyalat la necessitat de "construir un nou projecte per a Catalunya a partir de les eleccions autonòmiques del 21D i de les municipals de 2019". Finalment, el responsable d'Acció Institucional de Cs a Catalunya ha fet una crida per "evitar els sectarismes perquè només condueixen a la divisió i a la confrontació"

Cartes a la direcció

Publica aquí el teu article d'opinió, comentari, denúncia, agraïment, etc, envia'ns un e-mail a opinio@eixdiari.cat

Ensenyament

L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

Jordi Larregola

Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent