Nova etapa

La penedesenca Ester Vallès, a la candidatura a la direcció de Junts

La proposta de candidatura presentada ahir per Laura Borràs i Jordi Turull inclou la diputada penedesenca Ester Vallès

La penedesenca Ester Vallès, a la candidatura a la direcció de Junts . Junts per Catalunya

La penedesenca Ester Vallès, a la candidatura a la direcció de Junts . Junts per Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La diputada al Parlament de Catalunya i regidora a l’Ajuntament de Vilobí del Penedès, Ester Vallès, ocuparà una de les vocalies de la direcció nacional de Junts, si així ho ratifica el Congrés. La candidatura, presentada ahir per la presidenta del Parlament Laura Borràs i el conseller legítim Jordi Turull, vol integrar i representar al màxim les diferents sensibilitats del partit. D’aprovar-se al Congrés del partit, que se celebrarà el proper 4 de juny a Argelèrs, Vallès entraria a formar part de la direcció de Junts, que encapçalarien Borràs com a Presidenta i Turull com a Secretari General.

Ester Vallès i Pelay és enginyera tècnica en Informàtica i màster en Govern Local. Actualment és diputada al Parlament de Catalunya representant la Vegueria Penedès i regidora i portaveu de Junts a l’Ajuntament de Vilobí.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local