Expedient disciplinari

ERC suspèn de militància a la regidora del Vendrell Eva Mata

L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana ha obert un expedient disciplinari a la també diputada, però no ha concretat les causes

ERC suspèn de militància a la regidora del Vendrell Eva Mata . ERC

ERC suspèn de militància a la regidora del Vendrell Eva Mata . ERC

L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana ha aprovat aquest dilluns l’informe intern que proposa l’inici d’un expedient disciplinari a la regidora del Vendrell i diputada provincial Eva Mata Sendra. L’informe del Responsable de Compliment del Codi Ètic i del Codi de Conducta de l’organització considera acreditades faltes constitutives d’infraccions de naturalesa molt greu. Entre elles, deixadesa de funcions en càrrecs públics retribuïts, usurpació de funcions orgàniques o l’execució d’accions contràries a la normativa interna de l’organització.

Per això, a l’espera que es pronunciï la Comissió de Garanties d’Esquerra Republicana, l’Executiva Nacional ha acordat la imposició de mesures cautelars com la suspensió de la militància i de les funcions institucionals que exerceix en nom d’Esquerra Republicana. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!