Oposició municipal

Som VNG denuncia l'augment de 20 mil euros del sou del gerent de la Companyia d’Aigües en una sessió a porta tancada

La formació qüestiona 'la necessitat de prioritzar la millora de les condicions salarials dels alts càrrecs, mentre hi ha treballadores municipals que treballen en condicions precàries'

Som VNG denuncia que el govern de Vilanova i la Geltrí apujarà gairebé 20 mil euros el sou del gerent de la Companyia d’Aigües en una sessió a porta tancada: "El govern ha convocat per aquesta tarda una Junta General de la Companyia d’Aigües per apujar el sou del gerent de l'empresa municipal de 55 mil € anuals bruts, a 72 mil €, més un 10% extra per compliment d’objectius. Ho fa en una sessió que no serà retransmesa a Canal Blau i abans de perdre la majoria per la incorporació del nou regidor de la CUP, Arnau García".

Segons la formació lila, aquesta pujada ve precedida de l’aprovació d’una nova escala salarial per a les empreses municipals el darrer 14 de juny per Junta de Govern Local: "Des de SOM VNG qüestionem la necessitat de prioritzar la millora de les condicions salarials dels alts càrrecs, mentre hi ha treballadores municipals que treballen en condicions precàries, com per exemple les treballadores d’AISSA, les conserges, la neteja d’edificis, i mentre es manté un conflicte amb la plantilla de la neteja viària".
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!