Eleccions municipals 2023

El PP de Sant Pere de Ribes escull a Lluís Jiménez com a president local i candidat a l'alcaldia

Jiménez s'ha marcat com a objectiu “tornar a obtenir representació en les pròximes eleccions municipals i acabar amb la majoria absoluta dels socialistes a Sant Pere de Ribes”

El PP de Sant Pere de Ribes escull a Lluís Jiménez com a president local i candidat a l'alcaldia. PP

El PP de Sant Pere de Ribes escull a Lluís Jiménez com a president local i candidat a l'alcaldia. PP

El PP de Sant Pere de Ribes ha escollit Lluís Jiménez com a president local de la formació. El nou president fa pocs mesos que es va incorporar al projecte del Partit Popular, però porta a la seva esquena una llarga trajectòria en la política local que ho converteix en un candidat molt preparat per a disputar l'alcaldia a l'actual govern.

El nou president local, que va comptar també amb el suport del secretari general del PPC, Santi Rodríguez, i del Sotssecretari d'Organització del Partit Popular de la província de Barcelona, Agustín Parra, va tenir un gran suport de la militància, que li va atorgar la seva confiança per a encapçalar el partit en aquesta nova etapa amb l'horitzó fixat en les pròximes eleccions municipals del 2023 i “acabar amb la majoria absoluta del partit socialista en el municipi”.

En aquest sentit Lluis Jiménez ha configurat el seu equip amb voluntat integradora “tothom té cabuda en el nou PP” que busca aconseguir una àmplia representació en les pròximes eleccions. Per a això compta amb un equip jove que combina a la perfecció l'experiència dels veterans amb la frescor aportada pels nous, i que tindran un paper fonamental en aquest nou projecte. A més, el nou secretari general local Raül Sánchez, és un gran actiu amb una llarga trajectòria dins del partit i ha estat regidor del PP a Sant Pere de Ribes en la legislatura 2015-2019, per tant, coneix a la perfecció el municipi i els seus problemes.

Lluís Jiménez ha denunciat que “el govern local fa temps que no fa res per a solucionar els problemes d'okupació il·legal que estan generant inseguretat i problemes de convivència en el municipi i aquesta serà una de les prioritats del partit per a recuperar la tranquil·litat i la qualitat de vida dels veïns”. “Els problemes socials i la decadència en la qual s'està sumint el municipi per culpa del govern municipal socialista m'han animat a fer aquest pas per a treballar en els problemes del dia a dia que sofreixen els veïns de Sant Pere de Ribes i fer-lo des del projecte del Partit Popular que és l'únic partit que aglutina el centredreta i que ha demostrat la seva capacitat de gestió allí on governa”. Lluís Jiménez ha afegit que “el meu equip i jo treballarem a peu de carrer, escoltant els veïns per a poder oferir-los les solucions que necessiten”. “Aquest nou PP busca aconseguir una àmplia representació en les eleccions municipals per a poder retornar-li a la ciutat la lluentor perduda amb el govern socialista”, “l’alta taxa d’atur què patim al municipi i la cada cop més deficient neteja i recollida d’escombraries, seran altres punts destacats del nostre programa i propostes”, ha conclòs”.

Per la seva, part Santi Rodríguez que ha destacat del nou president local “la seva gran capacitat de lideratge i el seu compromís amb Sant Pere” va expressar el seu convenciment que “el partit tornarà a l'Ajuntament per a ser decisiu perquè si Sant Pere vol un canvi l'instrument clau és el Partit Popular”. Per al secretari general del PPC “es necessita un canvi, i s'ha demostrat que quan el lidera el PP és possible i quan es divideix l'espai electoral del PP, algun pot ser que entre a l'ajuntament, però no serveix per a res”. “Si volen ajuntaments amb persones amb capacitat de gestió, que resolguin problemes diaris, és el PP qui ofereix aquestes solucions”. Finalment, Agustín Parra va afegir que “el PP és l'única alternativa real de centre dreta al govern socialista de Sant Pere de Ribes i la garantia del canvi”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!