Next Generation

Vilanova convertirà un solar del carrer dels Horts en un punt d'atenció a les persones sense llar

La Fundació Sant Antoni Abat cedeix l'ús d'un solar per encabir els mòduls actuals i afegir-ne de nous

Vilanova convertirà un solar del carrer dels Horts en un punt d'atenció a les persones sense llar. Ajuntament de Vilanova

Vilanova convertirà un solar del carrer dels Horts en un punt d'atenció a les persones sense llar. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilanova convertirà un solar del carrer dels Horts en un punt d'atenció a les persones sense llar. El passat mes d'abril l'Ajuntament va anunciar millores als mòduls per a les persones sense llar, que inclouen un seguiment dels usuaris i usuàries de l'espai per oferir-los una atenció més ajustada a les seves necessitats.

Amb l'objectiu d'oferir solucions al problema del sensellarisme, el Patronat de la Fundació Sant Antoni Abat ha cedit un espai de 400 metres quadrats a l'Ajuntament. Aquesta setmana s'ha signat el conveni de cessió temporal d'ús a títol gratuït del solar ubicat al carrer dels Horts número 29, on s'instal·larà els mòduls d'acollida. 

El regidor d'Acció Social, Jaume Aliaga, ha explicat que ara s'està “treballant el projecte per definir els seus usos, que ajudarà als usuaris a superar les diferents fases per la seva reintegració social i laboral. Serà un espai que s'adapti a les necessitats del col·lectiu, polivalent, on es pugui dinar, hi hagi bugaderia, dutxes, lavabos, i guixetes per deixar els seus objectes personals i animals de companyia”.

Per tal de dur a terme aquest servei, l'Ajuntament presentarà una sol·licitud a una línia de subvenció dels fons europeus NEXT GENERATION EU destinada a la inversió per a nous centres residencials i d'atenció diürna i a la remodelació de centres ja existents.

El conveni de cessió té una durada inicial de dos anys, prorrogables a dos anys més.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local