Camí a les eleccions

El ribetà Albert Bonet, nou president de Junts al Garraf

La vilanovina Blanca Albà serà la secretària d’Organització i la sitgetana Rosa Tubau la responsable de Política Municipal

El ribetà Albert Bonet, nou president de Junts al Garraf . Junts

El ribetà Albert Bonet, nou president de Junts al Garraf . Junts

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Albert Bonet ha estat proclamat nou president de Junts a la comarca del Garraf. La mesa ha comunicat aquest dilluns al matí la proclamació de la nova executiva al no haver-se presentat cap candidatura alternativa i havent obtingut la de Bonet els avals necessaris.

Aquesta elecció sorgeix de la celebració del 2n Congrés Nacional del partit, després del qual es produeix la renovació dels quadres territorials de Junts (executives de Vegueria, comarcals i locals).

La vilanovina Blanca Albà serà la secretària d’Organització i la sitgetana Rosa Tubau la responsable de Política Municipal. Àngel Lorenzo, Antoni Palacios, Antoni Torrentó, Ester Morales, Eva Camí, Ferando Galbán, Margarida Parellada, Robert Monzonis i Viki Gallardo també acompanyaran Albert Bonet en la nova executiva comarcal.

Albert Bonet Huete va néixer l’any 1990 a Sant Pere de Ribes, on resideix. Vinculat durant anys a la Joventut Nacionalista de Catalunya, és conseller nacional de Junts i regidor a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local