Eleccions municipals 2023

Lluís M. Navarrete dimiteix com a regidor del Vendrell i es dona de baixa d'ERC per "discrepàncies amb la direcció"

Navarrete: 'No em sento a gust amb el projecte que esta articulant Som Poble-ERC per les properes eleccions, ni tampoc amb les decisions que s’estan prenent, ni amb les directrius que es donen als regidors'

Lluís M. Navarrete dimiteix com a regidor del Vendrell i es dona de baixa d'ERC per

Lluís M. Navarrete dimiteix com a regidor del Vendrell i es dona de baixa d'ERC per "discrepàncies amb la direcció". EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Lluís M. Navarrete García ha presentat avui la seva dimissió com a regidor de l'Ajuntament del Vendrell i ha anunciat que es dona de baixa d'ERC per discrepàncies amb la direcció local i comarcal del partit: "Prenc aquesta decisió que busca ser coherent amb el projecte pel qual em vaig presentar a les eleccions l’any 2019. Aquesta renúncia, no és una decisió espontània, sinó que prové d’una llarga reflexió política i personal, fruit de les discrepàncies amb el projecte polític de cara a les properes municipals del 2023 i a la vegada amb l’actual direcció d’Esquerra a El Vendrell i a la comarca".

Navarrete assegura que no se sent a gust amb el projecte que està articulant Som Poble-ERC per a les properes eleccions "ni tampoc amb les decisions que s’estan prenent, ni amb les directrius que es donen als regidors, que entenc, no són les mateixes per les quals em vaig presentar a les passades eleccions".

El regidor sortint assegura que "fa molt de temps que mantinc discrepàncies amb la direcció d’ERC local i comarcal, més concretament amb el seu president Sr. Pernas, que entenc que gestiona la secció local i comarcal amb una notable manca de transparència cap als membres de la seva executiva com de la militància en general".

Navarrete ha dit que ara obre "un període de reflexió per veure com puc servir millor a la vila del Vendrell i als seus ciutadans i per tant, considero que aquesta decisió no és un punt i final sinó només un punt i seguit".

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local