ERC

El Jovent Republicà Penedès-Anoia renova el lideratge i escull Queralt Ruaix com a nova portaveu regional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana Penedès-Anoia han celebrat el seu VIIè Congrés Regional, en què s’ha renovat l’equip que estarà al capdavant de l’organització durant els pròxims dos anys

El Jovent Republicà Penedès-Anoia renova el lideratge i escull Queralt Ruaix com a nova portaveu regional . ERC

El Jovent Republicà Penedès-Anoia renova el lideratge i escull Queralt Ruaix com a nova portaveu regional . ERC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dissabte 5 de novembre, les Joventuts d’Esquerra Republicana Penedès-Anoia han celebrat el seu VIIè Congrés Regional, en què s’ha renovat l’equip que estarà al capdavant de l’organització durant els pròxims dos anys.

Més d’una trentena de joves d’arreu de la Vegueria Penedès han participat en aquesta jornada que s’ha celebrat a La Pobla de Claramunt, a la comarca de l’Anoia. L'organització juvenil ha fet balanç dels darrers dos anys, marcats per la pandèmia de la Covid-19 i la represa de l’activitat política als carrers.

La nova portaveu regional, Queralt Ruaix, ha posat sobre la taula la necessitat d’enfortir l’organització a les quatre comarques de la Vegueria, ja que el context de crisi política i social necessita que el jovent estigui organitzat arreu. “Ara, més que mai, hem de ser capaços de mobilitzar-nos i créixer arreu per tal de donar resposta als problemes dels i les joves del nostre territori!”, ha afirmat. Ruaix, també ha parlat de les eleccions municipals del 2023: “Com ja vam fer el 2019, hem de tornar a estar presents al màxim d’ajuntaments possibles, ja que només estant presents en els òrgans de decisió, podrem canviar les coses i capgirar aquesta situació de precarietat que patim”.

Tanmateix, la celebració del Congrés Regional ha servit per aprovar la revisió del Reglament Orgànic Regional, el document que estableix el funcionament de l’organització territorialment.

La configuració final de l’equip a la Permanent Regional ha estat la següent:

Portaveu - Queralt Ruaix
Organització - Guillem Muñoz
Finances - Artai Borrega
Comunicació - Nagore Kobeaga
Activisme - Núria Calvet
Feminismes i LGTBI+ - Clàudia Rodríguez
Ecologisme i Formació - Oriol Piquer

També, s’han escollit els nous consellers nacionals del territori i s’han renovat els representants de l’organització juvenil a les executives comarcals d’Esquerra Republicana.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local