Acció de govern

Trenada informativa d’En Comú Podem al Penedès

Iolanda Sánchez: 'Estem repartint per tot el Penedès i a tota Catalunya els diaris on expliquem la feina que estem fent per a continuar protegint la vida de la gent'

Trenada informativa d’En Comú Podem al Penedès . En comú Podem

Trenada informativa d’En Comú Podem al Penedès . En comú Podem

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de primera hora del matí d’aquest divendres, 11 de novembre, a les principals estacions de rodalia del Penedès ( el Vendrell, Calafell, Cunit, Cubelles, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès) i simultàniament arreu del país, la formació d’En Comú Podem s’ha mobilitzat per al repartiment de milers d’exemplars del seu diari informatiu.

Segons declaracions de la responsable territorial al Penedès, Iolanda Sánchez, explicant l’objectiu de la campanya: “Estem repartint per tot el Penedès i a tota Catalunya els diaris on expliquem la feina que estem fent per a continuar protegint la vida de la gent. Perquè en moments difícils, amb una inflació disparada i amb cada cop més famílies, amb dificultats per arribar a final de mes, des d’En Comú Podem s’ha treballat insistentment per aprovar mesures valentes de resposta i solució, com les bonificacions al transport públic, ajudes a la transició energètica, fiscals,...”.

El contingut concret del diari presenta així, les principals línies i propostes dels pressupostos generals. Uns comptes que segons la coalició morada venen a aportar seguretat en moments d'incertesa. Envien un missatge de justícia tributària amb l'impost a les elèctriques, a la banca i a les grans fortunes que posa la primera pedra per tenir un sistema fiscal just i progressiu. I demostren que moltes de les coses que sempre ens havien dit que eren impossibles, ara són una realitat. Posar impostos als beneficis dels més rics, facilitar l’accés al transport públic o construir pobles i ciutats més verdes.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local