Conflicte Laboral

El comité de l'Ajuntament de Cubelles denuncia irregularitats en la gestió de la regidoria de Recursos Humans

Els representants de la plantilla es reuneixen amb l’equip de govern per demanar que la regidora sigui suspesa de les seves funcions de forma immediata

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La plantilla de l’Ajuntament de Cubelles es posiciona radicalment en contra de la gestió que la regidora de Recursos Humans, Alexandra Corvillo, està portant a terme des de la seva assumpció de funcions el mes de desembre de 2020: "La continua vulneració de drets, sindicals i laborals, i la seva gestió irregular, apartant-se de la normativa, han provocat greus perjudicis al personal de l’Ajuntament, quedant afectat el servei a la ciutadania i a la prestació de serveis públics".

Segons el comité, entre la seva gestió destaca "la promoció i millora d’algunes persones de forma aleatòria, la negativa a la negociació de les condicions de treball vers la imposició dels seus criteris arbitraris, el no respecte als calendaris de reunions i el continu menyspreu a la representació sindical, entre d’altres, han portat a dir prou i demanar el seu relleu davant de l’equip de govern municipal". Els treballadors consideren que a tot això se suma el "flagrant incompliment" d’acords i pactes subscrits pel consistori en ple.

Les parts s'han reunit aquesta setmana a petició del comité i el govern els va comunicat que "s’inicia un període de reflexió de com encarar el tram final d’aquesta legislatura respecte a la regidoria de Recursos Humans". Per al comité, "tot aquest cúmul de circumstàncies han portant als treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Cubelles, reunits en assemblea, a considerar inadmissible i inacceptable aquesta conducta de la regidora de Recursos Humans i a la resposta, sense cap més actuació, de l’equip de Govern".

Els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Cubelles han acordat emprendre quantes actuacions considerin necessàries en defensa dels seus drets i a favor del màxim respecte a les lleis en les actuacions polítiques.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local