Eleccions municipals 2023

Robert Cavaller serà el candidat de Demòcrates a l'alcaldia de Sitges

Robert Cavaller i Delsing és nascut a Barcelona el 23 de gener de 1973, actualment viu a Les Botigues de Sitges i ha estat lligat a la política local sitgetana des de fa més de 15 anys

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El 29 de desembre, l’assemblea local de Demòcrates de Catalunya de Sitges va escollir en Robert Cavaller i Delsing com a candidat a les properes eleccions municipals del mes de maig. Demòcrates és un partit que, des de la seva fundació l’any 2015, ha basat el seu ideari en el compromís irrenunciable amb el mandat de l’1-O. Per això, ha fet una crida a les forces independentistes sitgetanes per guanyar un govern municipal que tingui com a prioritat la independència del nostre pais. A més, l’assemblea va fer seu l’acord que el Consell Nacional Demòcrata, celebrat a Castelló d’Empúries el 17 de desembre de 2022, perquè totes les candidatures Demòcrates a les properes eleccions municipals portessin en el seu programa, com a condició irrenunciable, el Segell Independentista. És doncs aquesta condició la que exigirà Demòcrates a l’hora de cercar la màxima confluència de forces i d’interessos a nivell local.

En aquest sentit, l’assemblea local de Demòcrates també va fer una valoració força positiva de la recent creació de la Junta rectora del Consell per la República de Sitges, de la que formen part membres de l'executiva i amb la que coincideixen plenament, sobretot quant a organització i estratègia.

Amb tots els vots a favor de l’executiva local sitgetana de Demòcrates, es va escollir Robert Cavaller i Delsing com a candidat a l’alcaldia de Sitges: "Robert Cavaller representa el rejoveniment del partit, l’adhesió de noves veus al projecte Demòcrata i també una persona amb experiència política que coneix bé el territori i la idiosincràsia sitgetana". Aquestes han estat les seves paraules: “El 2007 em vaig acostar a Esquerra, si bé de seguida em vaig adonar del gran problema d’aquest partit: mai han sabut escoltar la gent. Avui en dia, amb la seva dèria per modernitzar l’estat espanyol, en comptes de centrar-se en allò que hom demana, segueixen anant a la seva, no han evolucionat gens ni mica. El 2011 tothom cridàvem Independència i alguns partits vam saber escoltar, com és el cas de Solidaritat, formació que vaig presidir a nivell local durant un període que recordo amb alegria i orgull. No debades, en 2017, ja anàvem tots a una, oi que ho recordeu? Doncs bé: recordeu l’1-0 perquè avui per avui és la nostra fita, recordeu el referèndum perquè el vam guanyar, recordeu tota la gent que hi era perquè tornarem i, sobretot, recordeu que als catalans i a les catalanes se’ls ha d’escoltar sempre perquè és la veu d’un poble que sap perfectament allò què vol.”   

Robert Cavaller i Delsing és nascut a Barcelona el 23 de gener de 1973, actualment viu a Les Botigues de Sitges i ha estat lligat a la política local sitgetana des de fa més de 15 anys. Atret per la forma de fer i de solucionar els problemes de la ciutadania que exemplifica Demòcrates, és membre actiu des de 2021. Les seves prioritats a nivell local són la creació de feina i recuperar la qualitat de vida que any rere any els i les sitgetanes estem perdent. Aposta per la DUI com a única via per assolir la Independència.     

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local