Eleccions municipals 2023

La CUP de Vilafranca presenta les cinc persones que encapçalaran la llista a les municipals

Marta Soler, Txus Magallón, Muntsa Gonzàlez, Maria Ramon i Noel Viñas són les persones que aniran al davant del projecte cupaire

La CUP de Vilafranca presenta les cinc persones que encapçalaran la llista a les municipals. CUP Vilafranca

La CUP de Vilafranca presenta les cinc persones que encapçalaran la llista a les municipals. CUP Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La CUP de Vilafranca presenta les cinc persones que encapçalaran la llista per les pròximes eleccions municipals. Marta Soler, Txus Magallón, Muntsa Gonzàlez, Maria Ramon i Noel Viñas són les persones que aniran al davant del projecte cupaire. “Formem part d’un equip heterogeni, de totes les edats i representatiu del teixit de col·lectius de l’Esquerra Independentista”, ha exposat la cap de llista per la formació, Marta Soler, a la sortida de l’Assemblea General que ha avalat aquests cinc noms per encapçalar la llista per les pròximes eleccions municipals del maig. Per ordre, seran la Marta Soler, el Txus Magallón, la Muntsa González, la Maria Ramon i el Noel Viñas.

Segons la portaveu, “la idea és que l’encapçalament representi el coneixement i l’experiència acumulada per fer possible una alternativa de govern a la sociovergència, però alhora viure el present de la Vila i de les persones que hi viuen per seguir fent créixer el nostre projecte i per afavorir i portar a la pràctica experiències i processos transformadors, també des de la institució”. Al mateix temps, els cupaires estan organitzats a través d’un equip de persones procedents de diferents organitzacions i col·lectius de l’Esquerra Independentista, cosa que els fa que tenir una visió més global de les diferents necessitats de la Vila.

Des de la formació s’ha recalcat que porten vint anys dins l’Ajuntament, fent de fiscalitzador de les polítiques que desenvolupa l’equip de govern, ja que, segons els cupaires, “es tiren endavant projectes de cara a l’aparador, per fer una Vilafranca bonica pels demés, per fer-la més còmode a gent que no hi viu, i l’estan convertint en una vila grisa, sense vida i amb serveis que no són pel poble.” En aquest sentit, des de la CUP manifesten que calen polítiques transformadores, que vagin a l’arrel dels problemes i que portin un rèdit al conjunt de la ciutadania, com serien les polítiques d’habitatge, les encarades cap a la sobirania i l’economia pública i les que generen comunitat.

Marta Soler 32 anys. Barri de Sant Julià. Militant de la CUP, membre de La Barraca i sòcia del Casal Popular La Gueralda, ha participat des dels 15 anys a diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista. És graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública i estudis en Administració i govern electrònic. Ha treballat a diversos comerços de la Vila.

Txus Magallón 59 anys. Barri del Centre. Militant de la CUP. Pare de família. Activista social a diferents organitzacions locals, nacionals i internacionals. Especialitzat en Drets Humans i intervenció Psicosocial. Estudis de Belles Arts, Arquitectura Tècnica i Psicologia.

Muntsa González 45 anys. Nascuda a Barcelona i vivint al barri de l'Espirall des de 2005. Militant de la CUP i sòcia del Casal Popular la Gueralda. Forma part de la mesa Territorial de l'Alt Penedès i n'és la representant a l'òrgan de governança de la candidatura al Parlament de Catalunya. Tècnica en conservació i restauració de béns culturals, en l'actualitat treballa com a dibuixant i docent.

Maria Ramon 38 anys. Barri de la Barceloneta. Militant de l’Esquerra Independentista des de fa anys i sòcia del Casal Popular de Vilafranca. És graduada en Humanitats, postgraduada en Tecnologies d’edició digital i màster de professorat. Docent.

Noel Viñas 34 anys. Barri de Sant Julià. Regidor de la CUP a l'Ajuntament de Vilafranca durant tota aquesta legislatura. Ha participat des dels 15 anys a l’Esquerra Independentista en col·lectius com l’Assemblea de Joves de Vilafranca - CAJEI. Tècnic en Promoció per la Igualtat de gènere. Actualment treballa en una empresa dins el món del vi.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local