Eleccions municipals 2023

Carlos Remacha, candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú

L'alcaldable popular es compromet a 'millorar la mobilitat, baixar impostos, aconseguir uns barris segurs i millorar la neteja amb un nou contracte sense el porta a porta'

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Les direccions del PP de Barcelona i Catalunya aposten per Carlos Remacha com a candidat a l'alcaldia de Vilanova i la Geltrú, amb l'objectiu que el partit recuperi la representació a l'Ajuntament i aconsegueixi ser decisiu en la governabilitat de la ciutat. Remacha, advocat de professió, té una llarga trajectòria dins del partit i un reconegut prestigi per la seva experiència en el món municipal, havent estat regidor en el mandat del 2015-2019. Reelegit president local del partit en 2022, per unanimitat, es va marcar l'objectiu de treballar a fons per la ciutat i obtenir uns bons resultats en les eleccions municipals de 2023.

El candidat és coneix a la perfecció "els problemes de la ciutat" i els assenyala: "la seguretat ciutadana, la falta de neteja dels carrers, l'ocupació il·legal d'habitatges, els problemes de mobilitat, la falta d'aparcament i l'absència de dinamisme econòmic i empresarial per culpa de la mala gestió actual". Per això, ha explicat que una de les seves principals banderes serà la de “recuperar la ciutat i dirigir una gestió com sap fer el Partit Popular, especialment, en moments de crisis”.

Segons Remacha, "Vilanova i la Geltrú porta abandonada per unes polítiques del govern que va començar ERC, Junts i CUP que han provocat que la ciutat sigui el segon municipi pitjor valorat per la seva gestió de tota la província de Barcelona". El candidat popular considera el pacte de l'Ajuntament ha estat "el major error en haver apostat per un pacte que va prioritzar els interessos partidistes en comptes del de tots els vilanovins".

Per a Carlos Remacha les polítiques dels partits de l'esquerra que governen a la ciutat han convertit Vilanova i la Geltrú "en un lloc més insegur, brut i intransitable, empitjorant la qualitat de vida dels veïns i de les famílies a les quals a més se'ls va pujar els impostos i han estat insuficients les ajudes després d'uns anys difícils".

Per això, l'alcaldable ha dit que "les famílies i les empreses locals seran una de les grans prioritats en aquest mandat, i per a això em comprometo, a millorar la mobilitat, a baixar impostos, aconseguir uns barris segurs, a millorar la neteja amb un nou contracte sense el porta a porta, tolerància zero amb les okupacions il·legals i l'incivisme, ajudar a accedir a l'habitatge, i a liderar una bona gestió com es mereix una ciutat que ha de ser de tots els que viuen en ella".

Igualment, el candidat del Partit Popular ha afegit que "Vilanova i la Geltrú que ha patit aquest mandat les majors manifestacions en contra de les polítiques de l'Ajuntament, necessita un govern del Partit Popular, un partit que sap gestionar i resoldre crisi, establir un projecte a llarg termini i no sols de 4 anys, actuar des del primer dia i fer propostes que retornin la capitalitat a la nostra comarca, amb l'ajuda i el consens del conjunt de la ciutadania, com a associacions o gremis dels diferents sectors"

Finalment, el candidat ha afegit que "recuperarem Vilanova i la Geltrú, amb un Partit Popular fort dins de l'Ajuntament, per a tornar a ser un referent, i estic convençut d'això".

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local