Eleccions municipals 2023

Salvador Illa acompanya el socialista Pedro Campos en la seva presentació com a alcaldable de Sant Sadurní

Pedro Campos va expressar que se sent molt il·lusionat i amb moltes ganes per presentar i liderar 'un projecte ambiciós per a una vila adormida des de fa massa temps'

Salvador Illa acompanya el socialista Pedro Campos en la seva presentació com a alcaldable de Sant Sadurní . PSC

Salvador Illa acompanya el socialista Pedro Campos en la seva presentació com a alcaldable de Sant Sadurní . PSC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dissabte dia 11 de febrer, el candidat socialista a l’alcaldia de Sant Sadurní d’Anoia i actual portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, va fer la seva presentació acompanyat del primer secretari del PSC, el Salvador Illa, que li va expressar tot el seu suport. A l’acte hi van assistir també membres rellevants de la Federació del PSC de l’Alt Penedès-Garraf, com el primer secretari i també candidat a l’alcaldia de Vilanova i la Geltrú, Juan Luís Ruiz, entre altres.

El candidat també va estar acompanyat per l’exalcaldessa i anterior candidata socialista, Susanna Mérida, que va iniciar l’acte donant la benvinguda als presents i va expressar públicament tota la seva confiança i suport al candidat i actual portaveu del PSC a l’Ajuntament, el Pedro Campos.

La sala d’actes del Casal d’Entitats es va omplir de gom a gom per a conèixer les propostes del candidat socialista. Pedro Campos va expressar que se sent molt il·lusionat i amb moltes ganes per presentar i liderar un projecte ambiciós per a una vila adormida des de fa massa temps. Algunes de les qüestions que va destacar com a rellevants i a les que vol dedicar recursos i esforços, si rep la confiança dels sadurninencs i sadurninenques, és el foment de l’esport, la neteja i manteniment adequat de la vila, així com la seva singularització, i la cura de les persones grans.

Va explicar que l’esport és font de salut, cohesió social i promoció econòmica, i ha estat molt oblidat per l’actual govern de Sant Sadurní. Cada vegada més persones practiquen esport a la vila i cal millorar i ampliar les instal·lacions esportives, acompanyar decididament a les entitats, afavorir noves pràctiques esportives i fer circuits saludables que facilitin la pràctica de l’esport a tothom.

En relació amb la neteja i manteniment de la vila i la seva singularització, va posar en relleu la importància de cuidar l’espai públic i comú, ja que és l’espai de convivència i de cohesió social. Els sadurninens/ques necessitem recuperar l’orgull de pertinença amb uns espais nets i cuidats que generin benestar a la ciutadania, cosa que actualment no es percep.

També va assenyalar la cura de la gent gran com un objectiu important per a ell, ja que la pandèmia ha evidenciat mancances importants en la seva atenció i la necessitat de canviar a nous models de gestió de cura. Un dels grans projectes del programa socialista serà fer un centre de dia i habitatges de lloguer adaptats per a gent gran en l’espai que ara ocupa la caserna de la guàrdia civil. També tindrà una especial atenció a la soledat no volguda i a la dinamització del Casal de la Gent Gran, entre altres.

Una de les anècdotes de l’acte va ser l’afirmació del Salvador Illa sobre que bona part de la seva vocació política li va despertar l’exalcalde de la vila i professor seu, el Marcel Gabarró, també present a l’acte.

Finalment, el Pedro Campos, va acomiadar l’acte agraint la confiança del seu equip i manifestant la voluntat de ser un alcalde amb ambició per aconseguir una vila on viure bé.

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local