Eleccions municipals 2023

El PSC de Sant Sadurní presenta una llista renovada per afrontar els nous reptes de la vila

El candidat Pedro Campos va presentar davant de l’assemblea la llista de persones de les quals es vol acompanyar per aconseguir l’alcaldia

El PSC de Sant Sadurní presenta una llista renovada per afrontar els nous reptes de la vila. PSC

El PSC de Sant Sadurní presenta una llista renovada per afrontar els nous reptes de la vila. PSC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat divendres dia 17 de març, l’assemblea local del PSC de Sant Sadurní va donar tot el suport a la llista presentada pel candidat a l’alcaldia, el Pedro Campos, i avalada per la Comissió Executiva del PSC local. Es tracta d’una llista molt renovada en els seus primers 8 llocs, dels quals solament tres persones formen part de l’actual grup municipal: el candidat Pedro Campos, l’Érika Ruiz i la Marina Agudelo.

Les persones que integren els primers 8 llocs de la llista provenen de diferents àmbits com la restauració, l’esport, l’ensenyament i el món vitivinícola, entre altres, i tenen diferents formacions acadèmiques i professionals com l’enologia, les matemàtiques, el fitness, els estudis empresarials, l’advocacia, etc. Aquesta pluralitat genera un grup amb una àmplia visió, que enriqueix el debat i el treball que es vol realitzar en el pròxim mandat. Totes són persones implicades i coneixedores de la realitat de la vila i amb moltes ganes de revertir la situació de regressió que pateix Sant Sadurní d’Anoia.

Més enllà de les iniciatives que es volen desenvolupar en el pròxim mandat, el que regirà la tasca d’aquestes persones que formen la llista electoral serà, com va expressar en l’assemblea el candidat Pedro Campos: “Posar a les persones al centre de tot, governar per a tothom i no distreure’ns amb tot allò que no sigui rellevant per Sant Sadurní d’Anoia”. En els 5 primers llocs de la llista predominen altra vegada les dones, com va succeir en el darrer mandat.

La llista la tanca l’exalcaldessa Susanna Mérida, evidenciant així el seu suport al nou candidat del PSC de Sant Sadurní d’Anoia i al nou projecte que es vol iniciar amb aquest nou equip de treball.

També estan a la llista la qui va ser candidata i portaveu del PSC, la Rosa Maria Prat, l’exalcalde Marcel Gabarró, i altres exregidors i exregidores de diferents etapes com la Paquita Cavallé, el Francesc Sàez, el Joan Robles, la Mercè Cols, l’Alberto Gual i el Joan Moreno. Això demostra la unitat en el projecte socialista de la vila, que continua aglutinant el suport de les persones referents en les diferents etapes.

Llista electoral municipal

Pedro Campos Osuna (1); Marina Agudelo Riba (2); Óscar Lorente Bélmez (3); Érika Ruiz Heredia (4); Júlia Rosa Fuster (5); Dani Jiménez Cruces (6); Soufiane Ben Sallam (7); Montse Campos Garrido (8); Francesc Sàez Forns (9); Paquita Cavallé Mendoza (10); Josep Perea Aguilera (11); Maria Carmen Cañadas Ochoa (12); Rosa Maria Prat Balaguer (13); Joan Robles Trujillo (14); Mercè Cols Catasús (15); Alberto Gual Pascual (16); Susanna Mérida López (17). Suplents: Joan Moreno Vera (18); Paqui Delgado Espinosa (19); Ignasi Iglesias Gáspez (20); Mari Santiago Fonseca (21); Marcel Gabarró Pallarés (22).

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local