Eleccions municipals 2023

El PSC de Vilanova i la Geltrú ha aprovat aquest dilluns la candidatura completa a les municipals

Juan Luis Ruiz estarà acompanyat de 18 dones i 17 homes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’assemblea del PSC de Vilanova i la Geltrú ha aprovat aquest dilluns la candidatura completa que lidera Juan Luis Ruiz i tancarà al número 25 qui fou alcalde de la ciutat, Sixte Moral. A part, també hi haurà un grup de persones independents que han volgut expressar el suport al candidat a l’alcaldia per dur a la ciutat un canvi de govern.

A la candidatura hi ha 18 noves incorporacions, respecte a la candidatura de fa quatre anys, i està formada per persones compromeses amb Vilanova i la Geltrú des de diferents sectors: referents d'entitats culturals, moviments veïnals, joves, sindicats, entitats socials, voluntariat, empresa privada, món esportiu, com també de la gestió pública i municipal, especialment d’àmbits com la formació i ocupació i les cures a les persones de l’organisme AISSA. La candidatura i el grup de suport estarà format per 44 homes i dones, de les que 23 són militants del PSC, 17 independents, 3 formen part de la Joventut Socialista i 1 d’Units per Avançar.

Per a Juan Luis Ruiz, aquesta és una candidatura preparada per governar la ciutat, seguint amb el lema de reivindicar el “Bon govern”, amb l’objectiu de canviar el rumb de l’actual govern de la ciutat i amb propostes clares per afrontar els reptes del futur garantint la cohesió i la prosperitat per al conjunt de vilanovins i vilanovines. La candidatura està formada per persones amb experiència per governar el dia a dia de la ciutat, amb serveis de qualitat i concretament revertir actuacions com la deixadesa de l’espai públic amb les escombraries, neteja i jardineria com a serveis pels quals cal apostar de forma clara, una mobilitat planificada i consensuada i uns serveis públics com l’enllumenat i el manteniment d’equipaments en condicions, i un ajuntament que aposti per la cohesió, la igualtat d’oportunitats, la inclusió i els drets socials.

El PSC també treballa amb entitats i associacions per planificar la ciutat a mitjà i llarg termini, definint un Pla Estratègic per al 2030, i impulsant el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, entre altres accions que són necessàries i que conformaran el Programa per governar Vilanova i la Geltrú.

CANDIDATURA ELECCIONS MUNICIPALS 2023

1 Juan Luis Ruiz Militant
2 Teresa Llorens Militant
3 Gerard Llobet Militant
4 Gisela Vargas Militant
5 Alfredo Villa Independent
6 Anna Ribera Independent
7 Miguel Angel Iglesias Militant
8 Eva Bolaño Militant
9 Julio Ruiz Militant
10 Rosalia Márquez Independent
11 Quim Félix Ruiz Independent
12 Laura Marcos JSC
13 Juanjo Ferrer Militant
14 Susana Sanahujes Militant
15 Salva López Morales JSC
16 Olga Villa Militant
17 Jordi Nieto JSC
18 Iolanda López Militant
19 Rafel Mestres Independent
20 Claudinha Brito Militant
21 Saro Dipollina Militant
22 Elisabet Martí Independent
23 Salvador Becerra Militant
24 Mercè Foradada Militant
25 Sixte Moral Independent
26 Joaquín López Militant
27 Montse Alba Independent
28 Francesc Tobal Militant
29 Maribel Díaz Independent
30 Mar Page Independent
31 Jordi Miró Units per Avançar
32 Manuela Álvarez Militant
33 Milagros Calvente Militant
34 Assumpta Baig Militant
35 Víctor Forgas Militant

SUPORT
36 Mila Arcarons Militant
37 Joaquín del Rio Independent
38 Estrella Bela Militant
39 Ricardo López Independent
40 Elena Egido Independent
41 Ramon Cano Independent
42 Mari Carmen Arias Independent
43 Marcos Montes Independent
44 Alfonso Rosal Independent

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local