Eleccions municipals 2023

El Margalló es presentarà novament a les eleccions municipals a Sitges

Elena Alonso, presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Botigues de Sitges durant uns anys, encapçalarà la llista d’El Margalló per Sitges, Les Botigues i Garraf

El Margalló es presentarà novament a les eleccions municipals a Sitges. EIX

El Margalló es presentarà novament a les eleccions municipals a Sitges. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Margalló, partit independent per Sitges, Les Botigues i Garraf, que actualment forma part del Govern Municipal de Sitges, es presenta de nou a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 pel mandat 2023-2027, amb Elena Alonso Ybern com a cap de llista, amb dilatada experiència en el món de l’associacionisme veïnal.

El Margalló, partit transversal, municipalista i independent, presenta una candidatura centrada en l’impuls de projectes rellevants que permetin un millor desenvolupament i futur de Les Botigues, Sitges i Garraf. “Durant els darrers mesos, hem estat valorant la feina duta a terme per l’actual Alcaldia de Sitges en aquesta darrera legislatura, i, lamentablement, no s’han complert les expectatives”, afirma Alonso, que per primera vegada encapçala la llista del partit. “Per aquest motiu, hem apostat per renovar El Margalló i treballar intensament amb l’objectiu de formar part del futur legislatiu del municipi”, conclou.

El partit es presenta amb aires renovats i aposta per recuperar projectes com la millora de la connectivitat entre Les Botigues de Sitges i el centre del municipi, així com dotar a aquesta zona dels serveis necessaris de salut, seguretat i mobilitat que actualment només estan al servei del municipi al centre amb el cost econòmic i de temps que suposa el trasllat fins el mateix. “En ple segle XXI, per tal de poder desplaçar-nos al centre de la nostra vila, hem de seguir fent-ho per les costes del Garraf o per l’autopista -pagant el peatge-; és una barbaritat que una persona del poble hagi de pagar per a moure’s entre barris dins d’una mateixa localitat i per a accedir a serveis bàsics com és un centre mèdic, la policia o l’oficina d’atenció a la ciutadania”, defensa Alonso. “Necessitem un nou model de municipi que unifiqui les garanties ciutadanes del centre amb totes les àrees perifèriques de Sitges que han estat oblidades durant anys i en les quals les persones no tenen accés a serveis de seguretat, ni d’assistència mèdica immediates, entre d’altres”, afegeix.

Així mateix, El Margalló vol treballar per a recuperar la marca Sitges, un municipi de gran riquesa paisatgística, cultural i turística que durant els darrers anys ha vist perjudicada no només la seva imatge, sinó la seva qualitat de vida. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local