Delegació del Govern al Penedès

Sitges comptarà amb una delegació de l'agència ACCIÓ de la Generalitat

ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- obrirà la setmana vinent una delegació territorial per donar cobertura a la vegueria del Penedès

Sitges comptarà amb una delegació de l'agència ACCIÓ de la Generalitat . Ajuntament de Sitges

Sitges comptarà amb una delegació de l'agència ACCIÓ de la Generalitat . Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- obrirà la setmana vinent una delegació territorial a Sitges per donar cobertura a la vegueria del Penedès. Aquest nou servei estarà en funcionament a les dependències municipals que té l’Ajuntament a la zona de l’Oasis, al passeig de Vilanova, on antigament havia estat Turisme.

Per tal d’explicar les seves funcions, el conseller d’empresa, Roger Torrent, ha visitat Sitges aquest dilluns acompanyat per l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, ha destacat que “ACCIÓ és la finestra d’entrada a l’administració per part del teixit empresarial i permet ajudar i acompanyar els projectes empresarials per trobar estratègies que ens permetin posicionar-nos millor de cara el futur”. En aquesta línia, Torrent ha posat en valor que “l’oficina que avui presentem connecta la Generalitat amb un teixit dinàmic que té molt de recorregut en el futur i al qual nosaltres volem acompanyar en els processos de transició”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha remarcat que “l’oficina està situada en un lloc cèntric i estratègic de la vila” i ha afegit que “a Sitges, tenim un 30% de població estrangera, hi ha molt dinamisme internacional i molta activitat empresarial. Per tant, estic convençuda que aquesta oficina serà clau per al nostre municipi, i en general per a les comarques del Garraf i l’Alt Penedès”.

ACCIÓ és l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Adscrita al Departament d’Empresa i Treball. És l’ens públic per impulsar la internacionalització, la innovació i la transformació de les empreses catalanes. En total, compta amb una xarxa de 40 oficines arreu del món, 7 delegacions a Catalunya i col·labora amb institucions públiques i privades.

El seu objectiu és oferir ajuts, serveis i programes per impulsar la competitivitat a les empreses a través de tres eixos: la captació d’inversió estrangera, la internacionalització de les empreses catalanes (exportació) i la transformació tecnològica i innovació. El 99,8% de l’estructura empresarial del Catalunya són petites i mitjanes d’empreses (PIMES). Actualment, el Garraf i l’Alt Penedès compta amb 1.768 empreses exportadores, un 12% més que abans de la Covid-19, i 38 startups, un 15% més que l‘any anterior i que donen feina a 181 persones.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local