Eleccions municipals 2023

Vilanova En Comú Podem presenta la candidatura de les municipals amb l’objectiu de ‘deixar-se la pell’ en la gestió

La psicopedagoga Míriam Pérez serà la número dos de la candidatura, que incorpora l'exregidor socialista Joan Martorell com a número 5

Vilanova En Comú Podem presenta la candidatura de les municipals amb l’objectiu de ‘deixar-se la pell’ en la gestió. Vilanova en comú

Vilanova En Comú Podem presenta la candidatura de les municipals amb l’objectiu de ‘deixar-se la pell’ en la gestió. Vilanova en comú

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Vilanova en Comú Podem ha triat com a escenari per a l’acte de presentació de la candidatura el barri de Mar, davant del Port, per a poder a continuació sortir a vogar en els llaguts com a activitat que simbolitza el treball en equip que proposa la formació. La cap de llista, Iolanda Sánchez, ha presentat primer els objectius i motius de l’equip que l’acompanya: “ les trenta-una persones que ens presentem, ho fem perquè creiem que estem vivint temps decisius que requereixen compromisos, fermesa i noves idees”.  

En aquesta línia ha dit que tenen un projecte clar amb propostes i solucions imprescindibles per a la ciutat, tot enumerant algunes d’elles: “tenim un pla  per millorar els barris i fer-los més nets i verds, amb una gestió eficient dels serveis de recollida i neteja, amb rehabilitació d’edificis per a fer-los energèticament eficients i millora d’espais per a l’estada i el joc,... Volem guanyar la vida i protegir les persones amb un veritable escut social per a tothom, i especialment  per a la gent gran que viu sola,  garantir l’accés a l’habitatge digne i  a uns serveis sanitaris de qualitat, als CAP’s i als centres hospitalaris. Volem una ciutat amb futur, i per això, crearem ocupació i impulsarem l’economia de proximitat, la transició verda, un transport públic de qualitat, amb el ferm compromís de contribuir a pal·liar l’emergència climàtica”.

Per finalitzar ha volgut fer èmfasi en la manera de dur-ho a terme: “treballarem des de l’escolta, la proximitat,  l’empatia i fent comunitat que és l'únic lloc des del qual ens imaginem fent política. Ens hi deixarem la pell en la gestió de la ciutat.”

Seguidament s’ha presentat els vuit primers candidats i candidates, d’una llista que combina la continuïtat i amb noves incorporacions que s’han sumat al projecte.

Míriam Pérez, és la número dos. Psicopedagoga i màster en Educació i Tic (e-learning). Treballa des de fa anys a la Universitat Oberta en tasques de gestió acadèmica.

Segueix, Víctor Muñoz, graduat en prevenció i seguretat, treballador municipal i delegat sindical de l’ajuntament de Vilanova.  Entrenador actualment de voleibol femení.

La quatre és Núria Pérez Blanch, treballadora social i antropòloga social i cultural, durant més de 15 anys forma part dels equips de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona  i després responsable de gestió de serveis a les persones a Ciutat Vella i Sants- Montjuïc.

En cinquena posició tenim a Joan Martorell, professor de llengua catalana a secundària. Ha estat regidor i ara forma part de l'espai de debat Fòrum Socialista  Republicà. Segueix els temes educatius i culturals de la ciutat

Seguidament com a sisè candidat, Tòfol Tobal, geògraf i astrònom. Dedicat a la docència i recerca,  a nivell nacional i internacional. Ha recorregut gran part del Món en viatges i expedicions i és membre fundador de l'Observatori Astronòmic del Garraf. Des de 1997 estudia l'evolució de les relacions ciutat-port de la nostra ciutat

Com a número set es presenta Cristina Díaz, diplomada en Ciències Empresarials i màster en Cooperació. Ha treballat per més de 10 anys en ONG’s i entitats sense ànim de lucre. Actualment treballa com a tècnica  d’organització  i gestió d’una entitat feminista.

Jesús Àngel Giménez, des de molt jove ha exercit de venedor a la parada familiar del mercat ambulant. Gràcies a la seva relació amb el Pla Integral del Poble Gitano, ha iniciat els estudis de Comerç Internacional.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local