Eleccions municipals 2023

El docent Fèlix Mallofrè encapçalarà la llista de l’Alternativa per Subirats - CUP

L’Alternativa per Subirats - CUP presenta la seva llista per a les eleccions municipals del 28 de maig

El docent Fèlix Mallofrè encapçalarà la llista de l’Alternativa per Subirats - CUP. Alternativa per Subirats

El docent Fèlix Mallofrè encapçalarà la llista de l’Alternativa per Subirats - CUP. Alternativa per Subirats

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Lavern va acollir el passat dissabte la presentació de la llista per les eleccions municipals del 28 de maig de la candidatura de l’Alternativa per Subirats - CUP. En l’acte que es va celebrar a la plaça del cafè de Lavern, en el qual van participar una cinquantena de persones, els actuals regidors Ramon Carbonell i Mònica Casas van fer un repàs de la feina feta en la present legislatura i van presentar a les vint persones que formaran part de la llista i que serà encapçalada Fèlix Mallofré, docent de 34 anys, de Sant Pau d’Ordal.

El regidor sortint Ramon Carbonell va recordar que la candidatura va sorgir de persones que l’any 2010 va impulsar Subirats Decideix, agrupació promotora de les consultes populars per la independència al municipi. D’aquesta iniciativa va néixer l’any 2011 l’Alternativa per Subirats - CUP, candidatura que “durant tots aquests anys ha assumit el compromís d’estar vigilants i ser sempre constructius” des de l’ajuntament.

Carbonell va recordar que “els darrers quatre anys que no han estat gens fàcils per ningú” tot recordat que “a la ressaca de l’1 d’octubre i la desil·lusió provocada per la reculada d’aquells que tenien el mandat de tirar endavant amb la independència, es va sumar l’emergència sanitària de la covid que va costar milers i milers de vides, que va provocar la destrucció de llocs de feina i que ha vingut seguida d’una nova crisi econòmica.”

Per la seva part, la regidora Mònica Casas, va ser l’encarregada de presentar la nova llista. Casas va posar en valorar el compromís de les persones que han assumit el repte de formar part de la llista, tot destacant que “la nostra candidatura, i la majoria de candidatures de la CUP, les formen persones que dediquen el seu temps lliure a treballar per fer millor el seu poble, i fer més just i lliure el país.”

Per la seva part, Fèlix Mallofré i Maria Carbó, que ocupen la primera i la segona posició de la llista, van pujar a l’escenari a explicar els principals eixos del programa polític de la candidatura i algunes de les propostes que hi són recollides. Programa que pivotarà en cinc grans temàtiques: Sobirania hídrica i energètica, dret a l’habitatge, polítiques públiques pel jovent i la gent gran del municipi, lluita feminista, participació i lluita per l’autodeterminació i la independència.

Carbó va fer una crida a sumar mans durant la campanya per fer arribar el programa de la candidatura a totes les llars del municipi i a tots els seus nuclis: Ca l’Avi, Can Bas, Can Batista, Can Cartró, Can Rossell, Cantallops, El Pago, El Rebato, Torre-Ramona, Els Casots , Lavern, Ordal, Sant Pau d’Ordal, Urbanització Can Rossell, Casablanca i Muntanya Rodona.

Mallofré va fer una crida per l’endemà de les eleccions: “Tenim un repte important i és el d’organitzar-nos més i millor com a municipi. Cal recuperar la presència als carrers i construir comunitats fortes, confederades i solidàries entre pobles” i va reblar el seu parlament assegurant que “no serveix de res ser a l’ajuntament si no som capaços de tenir un poble ben organitzat, viu i participatiu que empenyi i acompanyi els canvis. Un poble organitzat que ens estiri les orelles si ens desviem de les nostres tasques. Un poble organitzat que pugui portar els debats des del carrer a les institucions”


LLISTA DE L’ALTERNATIVA PER SUBIRATS - CUP

1- Fèlix Mallofré Nebot
34 anys, Sant Pau d'Ordal. És mestre.

2 - Maria Carbó Torrents
36 anys. Lavern. Treballa en el món del màrqueting i l’estratègia digital.

3 - Jordi Salvia Cuadras
43 anys. Lavern. Treballa en l'àmbit de la comunicació.

4 - Maria Zapater Mata
28 anys. Sant Pau d'Ordal. Treballa en el màrqueting i la comunicació.

5- Mònica Casas Ros
28 anys. Ordal. Infermera.

6 - Ramon Carbonell Baqués
45 anys. Sant Pau d'Ordal. Ambientòleg especialitzat gestió municipal, cooperació i desenvolupament.

7 - Franc Escofet Aguirre
34 anys. Lavern. Tècnic de conservació i manteniment de carreteres.

8 - Helena Llongueras Suiero
24 anys. Ca l'avi. Graduada en Arts i Disseny a l'Escola Massana, actualment cursant el Màster en Gestió Cultural a la UOC.

9 - Alex Dorado Dorado
47 anys. Ordal. Educador Social i professor associat a la UOC

10 - Olga Gallardo Cervantes
43 anys. Can Batista. Mestra d'educació infantil.

11 - Lluís Masachs Mestres
45 anys, Lavern, pintor, il·lustrador i mestre de dibuix i pintura

12 - Anna Rosinés Cueto
34 anys. El Pago. Professora.

13 - Francesc Xavier Mallofré Massana
56 anys. Sant Pau d’Ordal. Treballa en l’àmbit de l’exportació la logística.

14 - Laura Fontana Gago
48 anys. Lavern. Orientadora professional i psicoterapeuta.

15 - Amat Cantí Mallofré
36 anys. Sant Pau d’Ordal. Treballa en l’àmbit de la logística.

16 - Anna Baqués Capellades
46 anys. Sant Pau d'Ordal. Treballa en el sector vitivinícola.

17 - José Antonio Bielma Mula
68 anys. Can Rossell. Professor jubilat.

18 - Gemma Nebot Alonso
62 anys. Sant Pau d'Ordal. Mestra jubilada.

19 - Pol Vendrell Mir
29 anys. Lavern. Investigador.

20 - Laura Rafecas Baques
47 anys. Sant Pau d'Ordal. Treballa com a consultora en contractació pública responsable i Economia social i solidària

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local