Vegueria

Sofia Moya, nova coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès

Amb el nomenament de Moya, la Delegació del Govern al Penedès ja ha fet efectiu el desplegament de sis serveis territorials

Sofia Moya, nova coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès. Generalitat de Catalunya

Sofia Moya, nova coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès. Generalitat de Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Delegació del Govern al Penedès continua consolidant el desplegament de serveis territorials (ST) amb el nomenament de Sofia Moya, a començament d’aquest mes de setembre, com a coordinadora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès. Nascuda a Tarragona i resident a Sitges, Moya és llicenciada en ADE per ESADE. Ha cursat diferents màsters en estratègia, gestió i desenvolupament directiu a diferents països i és doctora en Mobile Learning per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Va començar la seva carrera professional com a auditora a KPMG i a Nike, on va ser directora financera a la península Ibèrica i directora general de la joint venture FCBMerchandising, entre Nike i el Barça. Ha estat uns anys al món acadèmic amb una estada de dos cursos a la Xina, i continua fent docència i recerca a la URV. L’any 2021 va ser nomenada directora dels serveis territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, on gestionava la comarca del Baix Penedès, entre d’altres, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.

Desplegament de serveis territorials

Amb el nomenament de Sofia Moya com a coordinadora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball al Penedès, la Delegació del Govern ja ha fet efectiu el desplegament de sis serveis territorials al Penedès. Està previst que aquest mes de setembre es nomenin, també, les direccions territorials dels departaments d’Interior i Igualtat i Feminismes, i que abans de la primavera del 2024 també s’hi sumin Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local