Mandat 2023-27

La sadurninenca Susanna Mérida, nova secretària general de la Federació de Municipis de Catalunya

L’acompanyaran en les secretaries generals adjuntes de l’FMC Joan Carles Garcia Cañizares i Carolina Telechea

La sadurninenca Susanna Mérida, nova secretària general de la Federació de Municipis de Catalunya. FMC

La sadurninenca Susanna Mérida, nova secretària general de la Federació de Municipis de Catalunya. FMC

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La sadurninenca Susanna Mérida és la nova secretària general de la Federació de Municipis de Catalunya. Ahir a la tarda es va reunir el primer Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya escollit el passat 18 d’octubre per la 34a Assemblea de l’entitat, que va nomenar Susanna Mérida com a secretària general per al proper mandat L’acompanyaran en les secretaries generals adjuntes de l’FMC Joan Carles Garcia Cañizares i Carolina Telechea

La nova secretària general Susanna Mérida ha agraït la confiança del president de l'FMC, Eduard Rivas, i de tots els alcaldes i alcaldesses membres del Comitè Executiu per aquest nomenament. En aquest sentit, ha afirmat que "en els darrers anys, com a secretària general adjunta, he col·laborat estretament amb la secretaria general exercint moltes de les responsabilitats que ara assumiré”.

I ha afegit que "veig aquest nomenament com un relleu tranquil que em permetrà continuar al servei del municipalisme i dels seus governs, amb la ferma convicció que aquest és l'instrument més eficaç per generar progrés i transformació social. Em proposo treballar amb esforç i dedicació, i amb la voluntat de fer que l'FMC sigui útil per als ens locals, aporti solucions i acompanyi els seus membres en les seves preocupacions, liderant les seves reivindicacions”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local