Vegueria

Irene Puig és nomenada directora dels serveis territorials d'Economia i Hisenda al Penedès

A la vegueria del Penedès ja s’han desplegat nou serveis territorials i amb el nomenament d’Irene Puig es comença a desplegar el desè

Irene Puig és nomenada directora dels serveis territorials d'Economia i Hisenda al Penedès. Generalitat de Catalunya

Irene Puig és nomenada directora dels serveis territorials d'Economia i Hisenda al Penedès. Generalitat de Catalunya

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La gelidenca Irene Puig Campreciós ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda. Actualment, al Penedès ja s'han desplegat nou serveis territorials i amb el nomenament de Puig al capdavant d'Economia i Hisenda s'inicia el desplegament del desè. Està previst que aviat s'incorporin les dues direccions territorials que manquen per completar el desplegament de dotze departaments de la Generalitat a la vegueria del Penedès.

Irene Puig és Llicenciada en Dret i fins ara ha treballat com a cap de la Secció de Mediació de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. Des del novembre de 2021 fins al mes de març del 2023 també va assumir la funció de Cap de Secció d'Arbitratge.

Amb anterioritat havia desenvolupat tasques de Responsable de Mediacions de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, de Coordinadora del telèfon d'atenció al consumidor de l'Institut Català del Consum i de Tècnica de Consum, amb atenció directa als consumidors.

Els serveis territorials d'Economia i Hisenda s'han instal·lat a l'edifici Ignova d'Igualada juntament amb els de Territori i Salut, que ja s'havien desplegat fa uns mesos.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local