Flash

CiU fa que s’inclogui una partida de 400.000 euros en els pressupostos generals de l'Estat per finançar les obres de remodelació de la comissaria de Vilanova

Carles Campuzano assegura que ja no hi ha excuses per no millorar el servei

VD 09-11-2006 23:54 Lectures 377

Arxivat a:

El diputat de CiU del Garraf, Carles Campuzano, ha explicat que
l’esmena de CiU s’ha aprovat després d’acceptar una transacció del grup socialista i que la proposta inicial de CiU era d’1,2 milions d’euros.

Campuzano s’ha mostrat satisfet per l’aprovació d’aquesta esmena de CiU i ha afirmat que “ara ja no hi ha excuses per no resoldre la situació dels serveis que la Policía Nacional presta als ciutadans al Garraf tant en matèria de seguretat com de renovació i expedició de documents d’identitat i passaports”. En la seva opinió, “l’espectacle de les cues de ciutadans per renovar els seus documents d’identitat, passaports o targetes de residència per a estrangers no pot tornar a repetir-se”.
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres