VNG

El PSC de Vilanova i la Geltrú obre un Debat Públic amb la ciutadania

VD 08-04-2010 20:46 Lectures 647

Xavier Carbonell, Cap de Campanya del PSC, ha presentat conjuntament amb el Primer Secretari de l’agrupació, Juan Luis Ruiz, el cicle de Debats Públics que es duran a terme fins al proper mes de juny. Els debats es faran a diversos espais de la ciutat i comptaran amb la participació de professionals vinculats a cadascun dels àmbits, que analitzaran qüestions com la salut i les dependències, l’urbanisme i l’espai públic, els esports, l’economia i la capitalitat, la cultura o l’educació. A més, també és previst que es realitzi una jornada especial sobre participació el 18 de maig al Centre Cívic de Mar.

Per cadascun dels debat s’elaborarà un document previ, que estarà a disposició de tothom a través de la web www.tagradaviureavilanovailageltru.cat . Cada document inclourà un anàlisi de partida: la feina feta des dels govern municipal al llarg dels darrers 3 anys. A través d’aquesta pàgina web també es pretén incentivar la participació electrònica a tots aquells que no puguin assistir presencialment als debats.

Finalment, desprès de l’estiu, es presentarà el document de conclusions dels Debats Públics. A partir d’aquell moment el PSC preveu engegar el procés de redacció del Programa de Govern 2011-2015.

El primer dels debats, Salut i Dependències, es durà a terme el proper dimarts 13 d’abril a les 19.30h. al Centre Cívic de La Geltrú (Plaça dels Alumnes Obrers).


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No