VNG

VNG inclosa al nou cercador d'oficines i serveis d'habitatge de la Diputació

Vilanova es pot consultar al nou cercador gràcies als serveis que es presten a l'Oficina Local de l'Habitatge

VD 08-04-2010 22:34 Lectures 551

La Diputació ha posat a disposició dels ciutadans i ciutadanes de la província de Barcelona el nou Cercador d'Oficines i Serveis d'Habitatge, que permet identificar els punts d'informació on es poden adreçar per a fer consultes relacionades amb l'habitatge.

El nou servei facilita la cerca de les deu qüestions més freqüents a l'entorn dels serveis d'habitatge, com ara les Oficines Locals d'Habitatge, les Borses de Lloguer Social i les Borses de Lloguer Joves. De manera fàcil i ràpida, la persona interessada pot indicar la seva necessitat, en temes com la informació sobre els ajuts per a pagar el lloguer o la tramitació d'una cèdula d'habitabilitat per al seu immoble. El punt de partida de la recerca és el municipi on resideix el ciutadà o ciutadana que, juntament amb el servei que demana, determinarà el resultat de la consulta i l'indicarà l'oficina més propera on es pot dirigir.

El nou cercador dóna informació dels serveis que ofereixen les diferents oficines i punts d'informació, el seu àmbit de prestació, així com dels horaris i el contacte. Per tal d'oferir el servei més acurat, la Diputació actualitzarà la base de dades periòdicament per mantenir tota la informació correcta i ordenada.

Vilanova i la Geltrú és un dels municipis que es poden consultar a través del nou cercador, gràcies als serveis que es presten a l'Oficina Local de l'Habitatge. Entre d'altres, l'oficina vilanovina disposa del Servei de mediació en lloguer social, a través del qual gestiona habitatges desocupats del municipi, perquè puguin ser llogats a preus moderats, fet que beneficia tant a propietaris, garantint-los una renda pel seu habitatge així com el bon ús i conservació, com a llogaters, que poden trobar un habitatge en bon estat i a un preu de lloguer assequible.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Promoció i Gestió d'Habitatge i de l'Oficina Tècnica d'Internet, ha desenvolupat aquest cercador, al qual es pot accedir des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No