VNG

La CUP denuncia abocaments incontrolats de SAMEX

La Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú ha posat avui en coneixement de l'Ajuntament l'existència d'un abocador incontrolat de l'empresa constructora SAMEX

VD 09-11-2010 21:28 Lectures 672

El regidor Quim Arrufat ja ho va denunciar ahir al ple de novembre del consistori vilanoví, però avui la CUP ha anat més enllà. La CUP ha facilitat totes les dades a l'Ajuntament (fotos, coordenades...) amb l'exigència que actui i denunciï l'empresa en cas que, com tot indica, hagi comés alguna il·legalitat. La CUP no descarta portar el cas a la fiscalia si l'Ajuntament vilanoví no actua amb prou celeritat.

Es tracta d'un abocador de l'empresa SAMEX situat entre mas Ricart i Mas Rafel, adjacent a l'autopista C-32. Segons fonts municipals l'abocador només pot contenir terra, però la realitat dista molt d'aquest supòsit: adoquins, rajoles, palets, pedres, senyals, cartells, tubs de totes mides, roques, asfalt... Mentre el centre de Vilanova queda ben net i arreglat, es permet que totes els residus d'aquestes obres s'aboquin a les nostres muntanyes.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres