SANT PERE DE RIBES

CiU-ViA renova el pacte i escull Lluís Giralt com a candidat a l’alcaldia

Els actuals regidors Francesc Pérez, Núria Mestre i Albert Bernadàs el seguiran en els primers llocs de la llista

VD 22-02-2011 18:32 Lectures 526

Arxivat a:

CiU-ViA ha renovat el pacte i ha escollit Lluís Giralt com a candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes. L’acompanyaran, en els primers llocs, l’actual portaveu, Francesc Pérez, i els regidors Núria Mestre i Albert Bernadàs, donant continuïtat a la gestió feta durant l’actual legislatura.

Lluís Giralt, regidor per CiU-ViA des de 2007, encapçala un projecte que vol assolir l’alcaldia i el govern local per transformar el municipi a partir de tres idees clau: prioritat de l’economia, qualitat en els serveis i impuls de la personalitat de Sant Pere de Ribes i les Roquetes. Com a regidor de l’oposició, Giralt ha denunciat els principals errors polítics del govern Blanco com la fracassada EMD, la falta de perspectives econòmiques, la caòtica gestió educativa i la inoperància en la defensa de Sant Camil.

Amb 47 anys, Giralt és enginyer tècnic agrícola i llicenciat en enologia. Treballa com a tècnic en els serveis d’investigació i desenvolupament de l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Ha estat president de l’entitat cultural Els Xulius; membre de l’AMPA de La Riera i del Consell Escolar; voluntari a l’entitat d’acollida Baula i membre de la Comissió de Balls Populars. Ha participat activament en activitats musicals com la Coral Bitxac. Així mateix és el coordinador del cicle “Música al Castell”.

En els propers dies es donarà a conèixer la data, l’hora i el lloc de l’acte de presentació.


Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No