SANT PERE DE RIBES

CiU-ViA renova el pacte i escull Lluís Giralt com a candidat a l’alcaldia

Els actuals regidors Francesc Pérez, Núria Mestre i Albert Bernadàs el seguiran en els primers llocs de la llista

VD 22-02-2011 18:32 Lectures 644

Arxivat a:

CiU-ViA ha renovat el pacte i ha escollit Lluís Giralt com a candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes. L’acompanyaran, en els primers llocs, l’actual portaveu, Francesc Pérez, i els regidors Núria Mestre i Albert Bernadàs, donant continuïtat a la gestió feta durant l’actual legislatura.

Lluís Giralt, regidor per CiU-ViA des de 2007, encapçala un projecte que vol assolir l’alcaldia i el govern local per transformar el municipi a partir de tres idees clau: prioritat de l’economia, qualitat en els serveis i impuls de la personalitat de Sant Pere de Ribes i les Roquetes. Com a regidor de l’oposició, Giralt ha denunciat els principals errors polítics del govern Blanco com la fracassada EMD, la falta de perspectives econòmiques, la caòtica gestió educativa i la inoperància en la defensa de Sant Camil.

Amb 47 anys, Giralt és enginyer tècnic agrícola i llicenciat en enologia. Treballa com a tècnic en els serveis d’investigació i desenvolupament de l’Institut Català de la Vinya i el Vi. Ha estat president de l’entitat cultural Els Xulius; membre de l’AMPA de La Riera i del Consell Escolar; voluntari a l’entitat d’acollida Baula i membre de la Comissió de Balls Populars. Ha participat activament en activitats musicals com la Coral Bitxac. Així mateix és el coordinador del cicle “Música al Castell”.

En els propers dies es donarà a conèixer la data, l’hora i el lloc de l’acte de presentació.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament