VNG

Els productes de l'horta vilanovina, protagonistes del Mercat Noucentista

L'acte, que s'emmarca en la celebració de les Festes de Sant Isidre, pretén promoure els productes frescos i autòctons

VD 16-05-2011 22:48 Lectures 474

La plaça del Mercat, cruïlla amb l'avinguda de Francesc Macià, és l'escenari de la XV edició del Mercat Noucentista, que pretén promoure els productes frescos i autòctons de l'horta vilanovina i fomentar el consum de temporada, com a opció més saludable i sostenible.

Els vilanovins i vilanovines que s'apropin poden comprar, fins a les 14 hores, diverses verdures i hortalisses de l'horta vilanovina a 60 cèntims la peça i/o el quilo, així com embotits i dolços artesanals. A més a més, tothom qui ho vulgui pot degustar diversos pinxos i vins locals.

Com a homenatge al funcionament antic d'aquesta activitat comercial, els paradistes es vesteixen en estil de principis de segle XX, utilitzen balances antigues i els productes es disposen en cabassos.

El darrer acte de les Festes de Sant Isidre, que es van iniciar el passat divendres, serà el dissabte 21 de maig amb un sopar de germanor al restaurant Lambrusco. Enguany l'Associació ha volgut dedicar les festes a Josep Montoliu, de la Sínia San Cresei, mort l'any passat, el qual hi havia tingut una destacada implicació.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans