SITGES

La segona edició del Mercat de Disseny de Sitges se celebrarà el 19 i 20 de novembre a la Fragata

La mostra comptarà amb 40 expositors dedicats a productes de disseny i 10 parades més d’alimentació

Redacció 09-11-2011 12:46 Lectures 528

Arxivat a:

Ajt Sitges. Mercat de Disseny de Sitges

Ajt Sitges. Mercat de Disseny de Sitges

El que no varia és la situació de la fira que serà a la plaça de la Fragata de 10 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament. L’organització del Mercat de Disseny va a càrrec de l’empresa Ideaslocus i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.

El Mercat de Disseny de Sitges comptarà amb una cinquantena de parades, 40 que oferiran productes artesans i de disseny, i 10 expositors més amb productes d’alimentació. El requisit principal que s’ha exigit als participants és que han de ser autèntics artesans tradicionals, que cultivin manifestacions i representacions del seu art ja que aquest mercat pretén ser un espai dedicat a la creativitat en el context de les noves tendències del disseny contemporani. Així a la Fragata es podran veure i comprar peces de moda, accessoris, objectes de decoració o regal, joieria, propostes de disseny gràfic, publicacions, música i art.

La mostra es complementarà amb diferents activitats i tallers gratuïts per a infants, tant dissabte com diumenge, d’11 del matí a 1 del migdia; i de 3 a 5 de la tarda.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No