SITGES

La segona edició del Mercat de Disseny de Sitges se celebrarà el 19 i 20 de novembre a la Fragata

La mostra comptarà amb 40 expositors dedicats a productes de disseny i 10 parades més d’alimentació

Redacció 09-11-2011 12:46 Lectures 484

Arxivat a:

Ajt Sitges. Mercat de Disseny de Sitges

Ajt Sitges. Mercat de Disseny de Sitges

El que no varia és la situació de la fira que serà a la plaça de la Fragata de 10 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament. L’organització del Mercat de Disseny va a càrrec de l’empresa Ideaslocus i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.

El Mercat de Disseny de Sitges comptarà amb una cinquantena de parades, 40 que oferiran productes artesans i de disseny, i 10 expositors més amb productes d’alimentació. El requisit principal que s’ha exigit als participants és que han de ser autèntics artesans tradicionals, que cultivin manifestacions i representacions del seu art ja que aquest mercat pretén ser un espai dedicat a la creativitat en el context de les noves tendències del disseny contemporani. Així a la Fragata es podran veure i comprar peces de moda, accessoris, objectes de decoració o regal, joieria, propostes de disseny gràfic, publicacions, música i art.

La mostra es complementarà amb diferents activitats i tallers gratuïts per a infants, tant dissabte com diumenge, d’11 del matí a 1 del migdia; i de 3 a 5 de la tarda.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres