COMARQUES

Llombart diu que l'atur juvenil és un dels grans fracassos de PSC

Ferran Ignasi Llombart afirma que 'el Partit Popular farà una reforma profunda de la FP per millorar la seva qualitat, dignificar-la i adequar-la a les necessitats del món laboral'

Redacció Sitges 09-11-2011 19:54 Lectures 675
PP. Llombart

PP. Llombart

En aquest sentit, ha afirmat que "els socialistes són els responsables d'una generació perduda i de l'exili obligat de molts joves que no troben oportunitats de futur a Catalunya i a la Comarca del Garraf n’estem patint les conseqüències. La situació d’atur és molt greu i necessitem mes ajudes del govern central per la creació de llocs de treball fomentant iniciatives econòmiques i donant suport al petit i mitjà empresari”

Llombart ha assenyalat que "invertir en formació professional és invertir en futur, i donar suport als emprenedors és la base de l’èxit. El programa del PP així ho contempla i prioritza". Ferran Ignasi Llombart ha explicat que "un dels reptes més importants per al Partit Popular és fer una profunda reforma de la FP per millorar la seva qualitat, dignificar-la i adequar-la a les necessitats del món laboral".

Finalment, el candidat ha demanat als catalans que votin al PP, "perquè és el partit que crearà ocupació i oportunitats per als joves, davant el partit del PSC que només representa l’atur i el de CiU ocupat en transicions nacionals i que ha estat incapaç de fer res per lluitar contra l'atur en els deu mesos que porta governant".


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres