Nomenaments del nou govern

El vilanoví Damià Calvet gestionarà la fusió d'Incasòl i Cimalsa

És nomenat nou director general de l'Institut Català del Sòl, que es fusionarà aquest any amb Cimalsa, l'organisme que gestiona els centres logistics

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-01-2013 10:06 Lectures 1906

El vilanoví Damià Calvet, fins ara secretari de la conselleria de Territori i Sostenibilitat, ha estat nomenat nou director general de l'Institut Català del Sòl, que es fusionarà aquest any amb Cimalsa, l'organisme que gestiona els centres logistics. L'Incasòl és l'empresa de la Generalitat encarregada de gestionar el sòl públic i l'executiu d'Artur Mas ja ha anunciat la seva intenció de fusionar-la amb Cimalsa durant aquesta legislatura.

Calvet ha estat un home clau durant els últims anys en el departament de Territori i Sostenibilitat ja que va ser un dels negociadors principals per a l'arribada d'Eurovegas al Baix Llobregat i, posteriorment, ha gestionat amb l'empresa Veremonte la implantació de Barcelona World als voltants de Port Aventura, un projecte que podrà continuar executant des de la nova responsabilitat al govern català.

Als seus 44 anys, Damià Calvet és el segon cop que forma part del govern de la Generalitat després del seu pas per l'empresa privada durant els anys de govern de Maragall i Montilla.De fet, va ser cap de gabinet de Pere Macias (1997-2001) i  director general d'Arquitectura i Habitatge (2001-2004) amb Felip Puig.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres