Presentació del llibre

'Quatre vies per a la independència. Estònia. Letònia. Eslovàquia, Eslovènia'

El periodista Martí Anglada presentarà el proper dimecres 10 d'abril a les 19:00h al local social de la Penya Filatèlica el seu llibre

Martí Anglada

Martí Anglada

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'acte l'organitzen els Joves de la Penya, que enceten així les activitats d'aquest any després de Carnaval.

Davant del procés sobiranista que ha engegat Catalunya, Martí Anglada aporta en el llibre un conjunt de dades d'aquests quatre estats que, malgrat les diferències, poden ser extrapolades al cas català. Com ell explica en el pròleg “hi ha hagut de tot o gairebé de tot en els diferents processos d'independència, però de tots ells se'n pot aprendre”. Alhora, el periodista s’ha dedicat a analitzar com els hi ha anat a aquests països després d'aconseguir la independència.

Martí Anglada és un dels grans periodistes d'aquest país especialitzat en informació internacional. Ha exercit de corresponsal per mitjans com TV3 o la Vanguardia a l’Orient Mitjà, Itàlia, el Vaticà, la Gran Bretanya, Washington, Brussel·les i Berlín.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local