Contra el feixisme i racisme

Impulsen una gran manifestació contra PxC al Vendrell

Diversos col•lectius d’esquerra demanen la implicació d’entitats i veïns per “plantar cara al feixisme”

Marc Guitart El Vendrell 10-04-2013 9:00 Lectures 2049

Arxivat a:

El Vendrell acollirà el proper 29 de juny una manifestació d’abast nacional que ha de suposar un rebuig “al feixisme i el racisme de Plataforma per Catalunya”. Aquesta manifestació s’emmarca en una campanya per frenar l’avanç d’aquesta formació en la societat catalana, que en ciutats com el Vendrell ha aconseguit 5 regidors i 2.300 vots en els últims comicis locals.

La campanya està impulsada per la CUP, EUiA, el col•lectiu La Ruda del Vendrell, Unitat Contra el Feixisme del Baix Penedès, l’Ateneu de Calafell i el Taulell de l’Arboç. L’objectiu, segons ha explicat Iván Montejo, és que aquesta manifestació “suposi l’espurna” que impliqui a grans sectors de la societat en el seu rebuig contra PxC i la seva manera d’actuar.

“Volem crear una plataforma estable que impugni el seu discurs”, ha apuntat Montejo, “amb el qual ens reunirem en els propers mesos amb diverses entitats, associacions de veïns i partits polítics per mirar d’implicar el màxim de gent en les nostres polítiques contra aquesta formació”. La plataforma està oberta a rebre aportacions de diferents persones i col•lectius.

La presentació de la campanya ha rebut el suport del diputat de la CUP Joaquim Arrufat, qui ha comminat a la gent a “plantar cara al carrer” a la gent de PxC, per “fer-los sentir la por que ells usen amb el tema de la immigració”. Arrufat ha afegit que “allà on creixi el feixisme, la societat hi ha de ser per aturar-lo”.    

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Primàries PSOE

Ebullició del socialisme: transició o implosió

Sixte Moral

Ara Sánchez hauria de concretar, què és un estat plurinacional, té alguna proposta que vagi més enllà de l'ambigu document de Granada? Vol afrontar amb seriositat el repte del secessionisme i aportar una proposta que pugui convèncer?

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No