Canvi al govern

ICV salta del govern de Sant Pere de Ribes

El PSC es queda sol al capdavant de l'Ajuntament a l'espera de poder aprovar el pressupost municipals de 2013 amb el suport d'algun altre grup municipal

Després de dos anys d'acord de govern, ICV-EUiA i PSC han trencat el seu pacte a Sant Pere de Ribes, segons ha comunicat avui el govern a través d'un comunicat. El mateix comunicat es destaca que es crea 'un nou escenari', però que aques pacte, que no donava la majoria al govern de Blanco 'no han d’impedir el poder trobar espais de negociació d’aquells elements estratègics pel nostre municipi i particularment aquelles propostes o actuacions que afectin a les persones més vulnerables'.

En els darrers sis anys, el pacte de govern entre PSC i ICV-EUiA ha donat l'alcaldia a Josep Antoni Blanco (PSC), encara que en aquest mandat no ha disposat de la majoria suficient per impulsar accions sense la necessitat de buscar la implicació dels grups de l'oposició. En aquest sentit, en el comunicat, el govern de Sant Pere de Ribes, format ara només pel PSC, remarca que 'aquest treball conjunt i aquests acords han contribuït de manera decisiva a impulsar canvis positius pel conjunt dels ciutadans i les ciutadanes de Sant Pere de Ribes en el sí dels respectius programes electorals i compromisos amb la societat, cercant sempre una majoria d’esquerres'.

A l’equador del segon mandat, el comunicat explica que els dos grups municipals han fet balanç i han acordat que 'la millor opció hores d’ara i donades les circumstàncies exposades, és donar aquest pas en benefici del municipi i del conjunt dels ciutadans i ciutadanes de Sant Pere de Ribes. Un nou escenari que comporta la desvinculació del pacte de govern subscrit en el seu dia, però que no han d’impedir el poder trobar espais de negociació d’aquells elements estratègics pel nostre municipi i particularment aquelles propostes o actuacions que afectin a les persones més vulnerables'.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!