Via massiva

Multitudinària participació als trams penedesencs de la Via Catalana (vídeo)

Una cadena humana formada per milers de persones uneix el Penedès en un clam per la independència de Catalunya

Redacció El Vendrell 11-09-2013 15:25 Lectures 7545

Galeria d'imatges

Milers de persones han participat aquesta tarda en la cadena humana que ha creuat el Penedès per reclamar la independència de Catalunya. Entre crits d''independència' i 'Catalunya lliure', els participants de la Via Catalana han compartit el protagonisme amb diferents elements del folklore local com gegants, dracs i diversos balls populars que s'han sumat a la reivindicació. Castellers del territori també s'han sumat a la festa amb actuacions al llarg del recorregut.

Amb molt de civisme i algunes complicacions en els desplaçaments per carretera, la Via Catalana ha marcat la celebració de la Diada de Catalunya en els municipis de l'interior del Penedès per on passava el recorregut, ja que moltes de les activitats han estat organitzades al voltant de l'arribada de centenars de visitants per participar a la cadena humana.

Segons les primeres informacions, la cadena s'ha desenvolupat al Penedès sense cap incident destacat, tret de les retencions a les carreteres al migdia i a mitja tarda.

EIX. Cadena humana per la independència al Penedès

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No