I NOU CONSELL ESCOLAR

Mediona posa en marxa el Consell del Poble

22 ciutadans de diferents àmbits i nuclis del municipi es reuneixen amb els regidors municipal per parlar i opinar sobre el poble

Redacció Mediona 26-11-2013 10:48 Lectures 1532

Arxivat a:

Ajuntament de Mediona. Consell de poble de Mediona

Ajuntament de Mediona. Consell de poble de Mediona

Mediona va posar en marxa la setmana passada el Consell del Poble, un projecte de participació ciutadana molt innovador que reuneix els 11 regidors de l'Ajuntament, amb 22 ciutadans del municipi. L'objectiu de la iniciativa és 'donar resposta a una inquietud de l’equip de govern, de fa molts anys, i cercar la manera de fer poble, sentit de poble i esperit de poble'.

La trobada es va fer al Casal Medionenc on, a més de ser presentat el Consell de Poble a tots els assistents, es va fer una presentació de les idees de l’equip de govern per remodelar la plaça dels Països Catalans, entre d'altres temes.

Els ciutadans que formen part del consell han estat escollits a través de dues fórmules: 10 van sorgir de les trobades amb els barris i 12 per sorteig sobre el cens electoral. El que faran al consell serà parlar de Mediona, del que els preocupa i exposar les seves propostes a l'Ajuntament en ple.

Des del govern, s'ha informat qui tingui interés a formar part del projecte, ho pot comunicat a l'Ajuntament i 'es mirarà d’incorporar tantes persones com sigui possible (a títol individual) i que no impedeixi reunions participatives i eficients'.

En la mateixa línia, abans de Nadal es posarà en marxa un Consell Escolar Municipal per donar forma a la coordinació i potenciar l’acció educativa de les quatre escoles que actualment compta el municipi i que, des de l’any passat, estan desenvolupant moltes activitats conjuntes.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres