De 31 anys d'edat

Dol a ERC per la mort sobtada del president de Vilanova, Oriol Papell

Oriol Papell, de 31 anys d'edat, ha mort aquest matí per causes naturals

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2014 13:46 Lectures 7312
ERC. Oriol Papell

ERC. Oriol Papell

Esquerra Republicana de Vilanova i la Geltrú ha perdut avui el seu president local. Oriol Papell, de 31 anys, ha mort de forma sobtada aquest matí per causes naturals, segons les primeres informacions.

Papell era president de la secció local d'Esquerra a Vilanova i anteriorment havia estat regidor a l'Ajuntament de Castellar, d'on era original i on va iniciar-se en el món de la política com a líder de la JERC.

La mort del president local d'Esquerra ha causat molta conmoció entre la classe política vilanovina i en la formació independentista especialment.

El castellarenc Oriol Papell va ser escollit president de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Vilanova i la Geltrú a l'octubre de 2013. 


Eleccions

Apostar pel vot electrònic

Miquel Casellas

El problema d'aquesta farsa de democràcia que tenim és que encara que votin quatre gats al final seran vàlides les eleccions

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No