L'abdicació del rei Joan Carles I

El Penedès crida per la república

Centenars de persones s'han concentrat aquest vespre als municipis del Garraf i Penedès per rebutjar la monarquia, després de l'abdicació del rei Joan Carles I

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-06-2014 9:26 Lectures 2042
María Garcia Rubio. Concentració a Vilanova després de l'abdicació del rei

María Garcia Rubio. Concentració a Vilanova després de l'abdicació del rei

Galeria d'imatges de Vilanova

Galeria d'imatges de Sitges

Centenars de persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre als municipis del Garraf i Penedès per mostrar el seu rebuig a la monarquia i reivindicar el sistema republicà. Convocats per formacions polítiques i entitats republicanes, ciutadans de totes les edats han acudit a les portes dels seus ajuntaments a les 20 hores com a resposta a l'anunci d'abdicació que ha fet aquest migdia el rei Joan Carles I.

El monarca espanyol ha comparegut per explicar que abdica en favor del seu fill, el príncep d'Astúries, que regnarà com a Felip VI als 46 anys. Les concentracions més multitudinàries han tingut lloc a les tres capitals de comarca, tot i que les mobilitzacions s'han escampat per tot el territori.

Concentració a Sitges després de l'abdicació del rei Concentració a Gelida després de l'abdicació del rei

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres