Consulta 9N

Tot a punt per al 9N al Penedès i Garraf, excepte a Pontons

El municipi de l'Alt Penedès serà l'únic que no tindrà urnes, tot i les mobilitzacions dels veïns en els darrers dies

El web www.participa2014.cat incorpora un formulari perquè els ciutadans puguin consultar el local i la mesa de participació on estan adscrits un cop introduïda l’adreça que figura al DNI

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-10-2014 19:06 Lectures 1990

RELACIÓ DE LOCALS DE VOTACIÓ DISTRIBUÏTS PER MUNICIPIS

Els ciutadans ja poden consultar al web de la consulta sobiranista on podran depositar la seva papereta el proper diumenge 9 de novembre. En els darrers dies, s'han multiplicat les activitats per fomentar la participació ciutadana en aquesta cita alternativa al referèndum proposat inicialment. De fet, tots els municipis del Garraf i Penedès tenen ja a punt les seves meses per al 9N. Tots excepte el municipi de Pontons, que serà una de les cinc localitats de Catalunya que no participaran de la consulta, tot i les mobilitzacions dels veïns en els darrers dies.

El dia 9 de novembre hi haurà un total de 1.317 locals i 6.695 meses habilitades a tot Catalunya per recollir les paperetes de la consulta. Per saber on ha d'anar a votar cada ciutadà només cal introduir les dades personal aquí.

Els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys podran fer efectiva la seva participació a la consulta. El formulari web permet l’usuari introduir l’adreça que consta al seu DNI i, de forma immediata, obtenir la informació del local i la mesa als quals està adscrit per poder participar en el procés. La informació es pot imprimir en un format de targeta, perquè sigui d’utilitat a l’hora de localitzar el local i la mesa.

EIX. Consulta 9N

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No