Flash

El Club Tennis de Taula Vilanova aconsegueix la quarta posició de la lliga de tercera nacional

EL PUNT 08-04-2003 7:30 Lectures 528

Arxivat a:


El CTT Vilanova va acabar la Lliga tercera nacional a la quarta posició després d'un contundent triomf per 4-0 a casa contra el Calaf, darrer classficiat de la competició. Els vilanovins van entendre que aquesta darrera jornada era l'oportunitat per alinear l'equip juvenil que es presentarà al campionat de l'Estat espanyol la setmana vinent. Adrià Baltanas, Albert Soler i Marc Galofré van ser, doncs, els juvenils que van sentenciar ràpidament el Calaf. Aquesta victòria va significar també que el Vilanova trenqués el quàdruple empat que hi havia amb l'Igualada, Falcons Sabadell i Jardí de Sant Quintí. Per als vilanovins, l'ascens s'haurà de tornar a intentar la temporada vinent.

Rècord a la superdivisió
La gran victòria del CER L'Escala 3-2 a casa contra l'School Saragossa va tancar la lliga de superdivisió. Amb aquest triomf, l'equip del sitgetà Oriol Monzó va aconseguir la tercer plaça, amb 9 victòries i 5 derrotes, la millor classificiació de la seva història. Tot i ser absent per lesió en el darrer tram de la lliga, Monzó ha aconseguit aquest any consolidar-se en la màxima categoria, on ocupa el lloc 30 del rànquing, en què es comptabilitzen jugadors nacionals i foranis.
D'altra banda, els infantils del Vilanova van guanyar 5-0 al Ciervo de Sabadell i va fer-se amb el tercer lloc de la lliga catalana per segon any consecutiu. A més, aquest cap de setmana va començar la Copa Infantil, en què els vilanovins van començar amb molt bon peu després d'una doble victòria contra el Badalona A per 4-1, i el Badalona B, per 5-0.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No