Sessió plenària

Anna Gabaldà i Joan Giribet, al Sessió plenària

La crisi de govern arran del cessament de Maribel Lucas i el concurs d'idees de la façana marítima de Vilanova centren el programa d'aquesta setmana

EIX. Anna Gabaldà i Joan Giribet

EIX. Anna Gabaldà i Joan Giribet

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquesta setmana comencem parlant de l’acció del govern de Sant Pere de Ribes amb la regidora de Promoció econòmica, hisenda i organització interna, Anna Gabaldà. Amb ella parlem dels primers efectes del pla de reactivació econòmica al municipi i també de la situació generada arran del cessament de Maribel Lucas com a regidora del govern.

Després ens traslladem a Vilanova i la Geltrú i posem el focus d’atenció a la façana marítima. El regidor d’urbanisme de Vilanova, Joan Giribet, explica el concurs d’idees que s’acaba d’obrir per dissenyar el nou front marítim de la ciutat. Amb ell també parlem de les obres que s’han posat en marxa en els darrers dies, com és el cas del nou pavelló esportiu.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local