Sessió plenària

Anna Gabaldà i Joan Giribet, al Sessió plenària

La crisi de govern arran del cessament de Maribel Lucas i el concurs d'idees de la façana marítima de Vilanova centren el programa d'aquesta setmana

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-12-2014 12:24 Lectures 2674
EIX. Anna Gabaldà i Joan Giribet

EIX. Anna Gabaldà i Joan Giribet

Aquesta setmana comencem parlant de l’acció del govern de Sant Pere de Ribes amb la regidora de Promoció econòmica, hisenda i organització interna, Anna Gabaldà. Amb ella parlem dels primers efectes del pla de reactivació econòmica al municipi i també de la situació generada arran del cessament de Maribel Lucas com a regidora del govern.

Després ens traslladem a Vilanova i la Geltrú i posem el focus d’atenció a la façana marítima. El regidor d’urbanisme de Vilanova, Joan Giribet, explica el concurs d’idees que s’acaba d’obrir per dissenyar el nou front marítim de la ciutat. Amb ell també parlem de les obres que s’han posat en marxa en els darrers dies, com és el cas del nou pavelló esportiu.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament