Sessió plenària

Javier Rodríguez (PP) i Xavier Grau (PSC) al Sessió plenària

L'acció del govern de Sant Pere de Ribes i la dimissió de Maria Lluisa Romero a Cubelles són dos dels temes més destacats del programa

Redacció Cubelles 17-12-2014 11:35 Lectures 1817
EIX. Javier Rodríguez (PP) i Xavier Grau (PSC)

EIX. Javier Rodríguez (PP) i Xavier Grau (PSC)

Aquesta setmana parlem amb un dels portaveus de l’oposició de Sant Pere de Ribes, Javier Rodríguez, i amb el portaveu del govern de Cubelles, Xavier Grau. En els darrers mesos el Partit Popular de la comarca ha tingut diversos conflictes interns que han provocat que el partit estigui liderat per una junta gestora a diferents municipis, entre ells Sant Pere de Ribes. De la situació del partit a nivell local i comarcal i sobretot de l’acció del govern de Sant Pere de Ribes parlem amb Javier Rodríguez.

Després ens traslladem a Cubelles per parlar amb el portaveu del govern local, el regidor socialista Xavier Grau. Amb ell analitzem la darrera crisi de govern, amb la dimissió de la regidora d’urbanisme Maria Lluïsa Romero. També parlarem del reptes als que farà front el govern de Cubelles en els darrers mesos d’aquest mandat.

Javier Rodríguez (PP) Xavier Grau (PSC)

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament