Sessió plenària

Noemí Cuadra i Ariadna Llorens, al Sessió plenària

El projecte de Can Travé a Cubelles i les estratègies en telecomunicacions de Vilanova han centrat el darrer programa de l'any

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-12-2014 23:19 Lectures 3243
EIX. Noemí Cuadra i Ariadna Llorens, al Sessió plenària

EIX. Noemí Cuadra i Ariadna Llorens, al Sessió plenària

Aquesta setmana acomiadem l’any amb les regidores de Cubelles i Vilanova i la Geltrú Noemí Cuadra i Ariadna Llorens. Començem per Cubelles parlant amb la regidora de Cultura i Comunicació, Noemí Cuadra, que explica amb detalls el projecte que vol desenvolupar el Govern a Can Travé, que ja és propietat municipal des de fa només uns dies. Amb Cuadra, també repassem l’actual situació del govern local i l’estratègia del seu partit de cara a les properes eleccions municipals.

Després parlem de noves tecnologies i d’estratègies de comunicació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Ho fem amb la regidora de la Societat de la Informació, Ariadna Llorens, amb la que aprofundim en les noves eines que ha posat en marxa el govern local per afavorir la transparència de les administracions i facilitar la informació als ciutadans.
 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament