Sessió plenària

Juan Luís Ruíz i Gerard Figueras, al Sessió Plenària

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-02-2015 13:50 Lectures 1817
EIX. Juan Luís Ruíz i Gerard Figueras, al Sessió Plenària

EIX. Juan Luís Ruíz i Gerard Figueras, al Sessió Plenària

Després de l’aturada carnavalesca, tornem aquesta setmana a parlar de la política municipal, en aquest cas, de Vilanova i la Geltrú. Estrevistem el cap de l’oposició municipal, Juan Luís Ruíz, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Vilanova, Gerard Figueras.

La negociació dels pressupostos municipals i la nova campanya gastronòmica de la ciutat centren el programa, en el qual també s'explica la nova etapa que inicia l'Oficina de Turisme de la ciutat, aquest cop, des de l'espai TOC.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament