Sessió plenària

Santi Rodríguez i Tòfol Pérez, al Sessió Plenària

Aquesta setmana tanquem la temporada amb la mirada posada a la propera cursa electoral

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-04-2015 5:08 Lectures 2000
EIX. Santi Rodríguez i Tòfol Pérez, al Sessió Plenària

EIX. Santi Rodríguez i Tòfol Pérez, al Sessió Plenària

Avui entrevistem a Santi Rodríguez, portaveu del Partit Popular a Vilanova i la Geltrú, que fa 20 anys que és regidor de l’ajuntament. Des de 2003 combina aquesta tarda amb la de diputat al parlament de Catalunya. Avui repassarem amb ell aquest comiat, farem balanç del mandat i coneixerem quines seran ara les seves prioritats a la política.

Després ens traslladarem a Canyelles per parlar amb el cap de l’oposició municipal, Tòfol Pérez. El portaveu del partit dels socialistes ens explicarà la seva visió dels pressupostos municipals que ha aprovat el govern de Canyelles.


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament